Βαθμολογία

Αρκέστηκε στον πόντο ο Μαχητής

Το ισόπαλο 1-1 και ο ένας βαθμός ήταν όλα όσα αποκόμισε ο Μαχητής Τερψιθέας, από το ταξίδι του στο Μακροχώρι, όπου αντιμετώπισε την Ένωση Αποστόλου Παύλου, για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος του 3ου Ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Αν και η ομάδα του Νομού μας, είχε ευκαιρίες για το κάτι παραπάνω και θα μπορούσε κάλλιστα να φύγει με το τρίποντο, αιφνιδιάστηκε με το γρήγορο γκολ που πέτυχαν οι γηπεδούχοι και το μόνο που κατάφερε ήταν να ισοφαρίσει.

Το σκορ για την ομάδα του Μακροχωρίου, άνοιξε μόλις στο 9ο λεπτό ο Καφφές, με εκτέλεση φάουλ, με την μπάλα να παίρνει παράξενη τροχιά και να ξεγελάει τον Μπρέλλα. Στο 45ο λεπτό, οι άνθρωποι του Μαχητή, ζήτησαν πέναλτι, όταν ο Μαλάκος ανατράπηκε στην αντίπαλη περιοχή, όμως ο διαιτητής έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι. Τελικά, στο δεύτερο μέρος και συγκεκριμένα στο 54’ ο Κρεββατάς, μετά από πάσα του Μάτου, κατάφερε να σκοράρει και να κάνει το 1-1 για την ομάδα της Λάρισας.

Ένωση Αποστόλου Παύλου(Λεωνίδας Μπίλης): Σταματέλος, Συμεωνίδης, Ηλιάδης Γρ.(76’ Αργυρόπουλος), Τζεϊρανίδης, Σαλέπης, Γεωργίου, Ελευθεριάδης(61’ Ποζίδης), Πγιέτρα, Καφφές, Τσακαλίδης Αντ.(Ηλιάδης Αντ.), Σαρηγιαννίδης.

Μαχητής Τερψιθέας(Νίκος Σταυροθεόδωρος): Μπρέλλας, Μπουροζίκας(75’ Νικούλης), Κρίτσας, Αθανασίου, Φλώρος, Παυλόπουλος, Κυριάκος, Μολάς, Μαλάκος(70’ Σαββίδης), Μάτος(90’ Τσιαντούλης), Κρεββατάς.