Βαθμολογία

Δύο ροπαλιές ήταν αρκετές

Σπουδαίο διπλό και επιστροφή στις νίκες για τον Ηρακλή Λάρισας, που κατάφερε να κερδίσει με σκορ 1-2 την Δήμητρα Γιάννουλης και να φτάσει έτσι τους 20 βαθμούς και την 5η θέση στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΛ, με δράστη τον συνήθη ύποπτο Παναγιώτη Φουσίκα, που έχει πάρει μπρος για τα καλά και σκοράρει συνεχώς.

Του Γιώργου Μητσιούλη

Από ότι φαίνεται, η έλευση των κυρίων Σουρλαντζή και Πλιάτσικα στην τεχνική ηγεσία του σωματείου, φαίνεται ότι έκανε καλό και ο Ηρακλής έδειξε ένα πολύ καλό πρόσωπο στο παιχνίδι, φτάνοντας έτσι σε μια πολύ σημαντική νίκη. Στο 30ο λεπτό, ο Χατζής, εκτέλεσε ένα κόρνερ για τον Ηρακλή Λάρισας, με την μπάλα να βρίσκει στο χέρι του Φατούρα και τον διαιτητή να υποδεικνύει το σημείο του πέναλτι. Την εσχάτη των ποινών, ανέλαβε να εκτελέσει ο Φουσίκας, που μετουσίωσε το πέναλτι σε γκολ και έκανε το 0-1, σκορ που παρέμεινε μέχρι και την ανάπαυλα του ημιχρόνου.

Με το που άρχισε το δεύτερο μέρος και συγκεκριμένα στο 18ο δευτερόλεπτο από την στιγμή που σφύριξε την σέντρα ο διαιτητής, ο Φουσίκας, με όμορφη προσωπική ενέργεια και γυριστό σουτ, σημείωσε και δεύτερο γκολ, διαμορφώνοντας το 0-2, θέτοντας τα θεμέλια για την νίκη της ομάδας του. Το μόνο που κατάφερε να κάνει η Δήμητρα Γιάννουλης, ήταν να μειώσει σε 1-2 με τον Πατσιωτό, που βρήκε δίχτυα μετά από αρκετό καιρό. Τέλος, να σημειωθεί, ότι η Δήμητρα Γιάννουλης, θα μπορούσε να πάρει την ισοπαλία, όταν στο 81ο λεπτό ο Σπανός βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση, όμως το σουτ που έκανε πέρασε άουτ.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

Δήμητρα Γιάννουλης(Γ. Μπουρνάκας-Β. Μπακογιάννης): Γκικούδης, Φατούρας, Μπαρούτας, Γκαλγκανόπουλος, Τέγος(82’ Χατζημπίρος), Γεωργούλας, Μακανίκας, Μανάκας, Πατσιωτός, Κοταρέλας(46’ Μπουζίκας), Σπανός.

Ηρακλής Λάρισας(Τ. Σουρλαντζής-Γ. Πλιάτσικας): Μαγαζιώτης, Γκουντρουμπής, Κασνακούδης(46’ Κόλλιας), Κοτούμπας, Μούτσα, Θεοδώρου, Χατζής(46’ Τριανταφυλλόπουλος), Τσέλιγκας, Φουσίκας, Κουρούμαλος, Φιλίππου(83’ Κολομητρούσης).

Διαιτητής: Μπουμαρσόπουλος Βοηθοί: Γκάγκας, Παπαδημητρίου