Βαθμολογία

Ο Ηρακλής Χάλκης άλωσε την Φαλάνη (Video)

Μεγάλο διπλό για τον Ηρακλή Χάλκης, που κέρδισε με σκορ 0-2 τον πρωτοπόρο Φαλανιακό και αποδεικνύει πως αν και ξεκίνησε στο πρωτάθλημα με χαμηλό προφίλ, φαίνεται πως θα αποτελέσει μια από τις ομάδες που θα πρωταγωνιστήσουν φέτος στο πρωτάθλημα της Α’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας.

Του Γιώργου Μητσιούλη

Οι φιλοξενούμενοι, αν και αρχικά μπήκαν κάπως νωθρά στο παιχνίδι στην συνέχεια ανέβασαν στροφές και απέδειξαν ότι είναι μια από τις πιο δουλεμένες ομάδες της κατηγορίας, καταφέρνοντας να πάρουν ένα χρυσό τρίποντο μέσα στην έδρα του Φαλανιακού.

Το πρώτο γκολ για την ομάδα της Χάλκης, ήρθε στο 16ο λεπτό, όταν ο Άγγελος Τσιλιάκος έκανε μια μπαλιά στην αντίπαλη περιοχή, με την μπάλα να κοντράρει πάνω στον Δημόπουλο και να καταλήγει στα πόδια του επερχόμενου Νίκου Κουσιώρα, που με ψυχραιμία την σταμάτησε και με σουτ την έστειλε στα δίχτυα του Μιγδάνη. Στο 38ο λεπτό, ο Ηρακλής Χάλκης, είχε ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματα του, όταν ο Κώστας Κουσιώρας σούταρε πολύ κοντά στην αντίπαλη εστία, όμως οι αμυντικοί του Φαλανιακού, πρόλαβαν και έδιωξαν την μπάλα σε κόρνερ. Από την πλευρά του, ο Φαλανιακός είχε μια καλή στιγμή στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου, όταν ο Παπαγεωργίου έπιασε κεφαλιά μετά από κόρνερ, όμως η μπάλα πέρασε άουτ. Τέλος, οι φιλοξενούμενοι, κατόρθωσαν να πετύχουν και δεύτερο γκολ, εδραιώνοντας με αυτόν τον τρόπο την νίκη τους, στο 65ο λεπτό, μετά από πλασέ του Τζατζάκη, που είχε περάσει ως αλλαγή δέκα λεπτά νωρίτερα.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

Φαλανιακός(Τάκης Παραφέστας): Μιγδάνης, Μανακούσιος Θ., Βαρσάμης, Κολοβός Κ., Γκόλτσος, Λυγούρας, Κολοβός Ν., Παπαγεωργίου(75’ Παραφέστας), Παπαδόπουλος(66’ Κόκκινος), Μανακούσιος Δ., Γωγάκος(55’ Ιγγλέζος).

Ηρακλής Χάλκης(Νίκος Ανδρέου): Φαρμάκας, Καφφές, Γουργιώτης, Τσίρκας, Βογιατζής Σ., Κουσιώρας Ν., Τσιλιάκος Αγγ.(85’ Τσιλιάκος Ι.), Βογιατζής Χ., Δημόπουλος(55’ Τζατζάκης), Παπαδημητρίου, Κουσιώρας Κ.(75’ Ρέψης).

Διαιτητής: Ζήλος Βοηθοί: Βασιλός, Αναστασίου Γ.

VIDEO

">http://

">http://