Βαθμολογία

Τα παλικάρια του Τυρνάβου!

Έναν «χρυσό» βαθμό όπως εξελίχθηκε το ματς πήρε ο Τύρναβος στο Αιγίνιο κόντρα στην τοπική ομάδα στο τελικό 3-3. Χόρτασαν μπάλα όσοι βρέθηκαν στο γήπεδο, όπου και παρακολούθησαν ένα ωραίο παιχνίδι. Το συγκρότημα του Άγγελου Διγκόζη προσπάθησε πολύ από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο λεπτό και στο τέλος δικαιώθηκε!

Κατάθεση ψυχής από τα παλικάρια του Τυρνάβου που αν και με πολλές απουσίες κατάφεραν και έμειναν «ζωντανοί» σε μια δύσκολη έδρα.
Ο Αιγινιακός πήρε «κεφάλι» στο σκορ με τον Πέντα στο 21’. Οι γηπεδούχοι συνέχισαν δυνατά και στο 32’ με πλασέ του Κυβρακίδη έκαναν δύο τα τέρματά τους.

Ο Τύρναβος μπήκε ορεξάτος στο δεύτερο μέρος και στο 49’ με τον Ντε Πάολα μείωσε το σκορ. Συγκεκριμένα μετά το σουτ του Κουρτεσιώτη, ο Φελίπε έβαλε το πόδι του και άλλαξε την πορεία της μπάλας στελνοντάς την στα δίχτυα της εστίας του Τόλιου.

Από το 64’ οι γηπεδούχοι αγωνίστηκαν με 10 παίκτες αφού αποβλήθηκε ο Δήμου. Στο 74’ ο κεντρικός αμυντικός του Τυρνάβου Τέλλος έκανε το 2-2 με πλασέ. Στο 85΄ο Αιγινιακός πέτυχε γκολ, ήταν η σέντρα του Πέντα μέσα στην περιοχή και ο Φαμπίνιο με κεφαλιά έδωσε το προβάδισμα. Ο Τύρναβος όμως δεν είχε πει την τελευταία του λέξη και στο 87’ με πέναλτι ο Κουρτεσιώτης ισοφάρισε στο τελικό 3-3.

Αιγινιακος (Κώστας Νικολαϊδης): Τόλιος, Πετκακης (62'Μιλοσκοβιτς-72' Χατζής), Σαμάρας, Δήμου, Φερνάντεζ, Μιτροφ (55' Δερμητζογλου), Φαμπινιο, Πέντα, Κιβρακιδης, Σικιμιτς.

Τύρναβος 2005 (Αγγελος Διγκοζης): Καραναστασης, Σκουπρας, Σιάτρας, Τέλλος, Σαχινίδης, Νταντιδης (70' Καραγιάννης Χρ.), Rodrigo Baros, Κουρτερσιωτης, Τσουκαλος (46' Γεωργίου), Carlos Andre, Felipe de Paula (74' Πουτας).