Βαθμολογία

O Σάκης στον Μαραθώνιο

Ο Σάκης Ρουβάς θα απονείμει τα Βραβεία που έχουν καθιερώσει από κοινού η Παγκόσμια Ένωση Μαραθωνίων Δρόμων (AIMS) και ο ΣΕΓΑΣ, στον καλύτερο και την καλύτερη Μαραθωνοδρόμο του Κόσμου για το 2013.

Η απονομή των Βραβείων θα γίνει στο πλαίσιο ενός διεθνούς γκαλά με τίτλο «AIMS Best Marathon Runner Award Gala» το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 8 Νοεμβρίου, στο Αμφιθέατρο του Αμερικανικού Κολεγίου, παρουσία πολλών προσωπικοτήτων από ολόκληρο το φάσμα του Ελληνικού και παγκόσμιου αθλητισμού και όχι μόνο.

Στο Γκαλά θα παρευρίσκονται οι υποψήφιοι για το Βραβείο «AIMS BMR 2013» αθλητές Stephen Kiprotich (Χρυσός Παγκοσμιονίκης 2013), Wilson Kipsang (Κάτοχος Παγκοσμίου Ρεκόρ Μαραθωνίου), Edna Kiplagat (Χρυσή Παγκοσμιονίκης 2013) και Priscah Jeptoo (Κάτοχος Καλυτέρου Χρόνου στον Κόσμο). Επίσης, θα βραβευθούν προσωπικότητες και οργανωτές μαραθωνίων απ’ όλο τον κόσμο στους τομείς της Κοινωνικής Συνεισφοράς, Περιβαλλοντικής Ευαισθησίας και Έργου Ζωής.

Ο Σάκης Ρουβάς, πέραν της έντονης κοινωνικής δράσης και συμμετοχής του σε προγράμματα εθνικής και διεθνούς εμβέλειας που προβάλουν με τον καλύτερο τρόπο την Ελλάδα σε κάθε γωνιά της γης, υπήρξε για πολλά χρόνια αθλητής του στίβου και είναι ενεργός και ένθερμος υποστηρικτής του δρομικού κινήματος και του Μαραθωνίου Κινήματος.

Επιμέλεια: Κατερίνα Νινιού
Πηγή: zougla.gr