Βαθμολογία

Αποφάσεις της Πειθαρχικής Επιτροπής

Συνεδρίασε χθες το βράδυ στα γραφεία της Ένωσης η Πειθαρχική Επιτροπή, με παρόντα και τα 3 μέλη της, τους δικηγόρους κ. κ. Μάριο Σπυράτο, Κων. Κουτσογιάννη και Έφη Καραχάλιου, οι οποίοι αφού εξέτασαν τις παρατηρήσεις των διαιτητών στα φύλλα αγώνων που διεξήχθηκαν το περασμένο Σαββατοκύριακο, επέβαλαν τις παρακάτω αναφερόμενες ποινές:

ΠΟΙΝΕΣ ΣΕ ΣΩΜΑΤΕΙΑ

·Στην ομάδα Όλυμπος Λάρισας επιβλήθηκε η ποινή της έγγραφης επίπληξης για τη συμπεριφορά οπαδού της, στον αγώνα με τον Φιλοκτήτη Μελιβοίας

·Στην ομάδα Ηρακλής Χάλκης επιβλήθηκε η ποινή του χρηματικού προστίμου των 50 ευρώ (υπότροπη), για τη συμπεριφορά οπαδού της στον αγώνα με τη Δόξα Ομορφοχωρίου

·Στην ομάδα Απόλλων Λάρισας επιβλήθηκε η ποινή του χρηματικού προστίμου των 50 ευρώ, για τη συμπεριφορά οπαδών της στον αγώνα με τον Κεραυνό Παραποτάμου

·Στην ομάδα Αετός Αμυγδαλεας επιβλήθηκε η ποινή του χρηματικού προστίμου των 100 ευρώ, για την συμπεριφορά οπαδού της απέναντι στον διαιτητή, στον αγώνα με τον Κίσσαβο Συκουρίου.

ΠΟΙΝΕΣ ΣΕ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΥΣ

·Ο εκπρόσωπος της ομάδας ΑΕ Δήμου Νίκαιας τιμωρήθηκε με απαγόρευση εισόδου του στους αγωνιστικούς χώρους για 1 αγωνιστική, γιατί αποβλήθηκε από τον διαιτητή στον αγώνα με τον Ηρακλή Λάρισας εκτός αγωνιστικού χώρου, για έντονη και συνεχιζόμενη διαμαρτυρία..

·Ο εκπρόσωπος της ομάδας Κοιλάς Κοιλάδας τιμωρήθηκε με απαγόρευση εισόδου του στους αγωνιστικούς χώρους για 1 αγωνιστική, γιατί αποβλήθηκε από τον διαιτητή στον αγώνα με τον Α.Ο. Ελευθερών εκτός αγωνιστικού χώρου, για έντονη και συνεχιζόμενη διαμαρτυρία.

ΚΛΗΣΗ ΣΕ ΑΠΟΛΟΓΙΑ

Καλείται ενώπιον της Πειθαρχικής Επιτροπής, στην επόμενη συνεδρίασή της, ο ποδοσφαιριστής της ομάδας Δολιχιακός, ΓΚΟΓΚΟΣ Φ., προκειμένου να απολογηθεί για τα όσα αναφέρει σε βάρος του ο διαιτητής του αγώνα Δόξα Ραχούλας - Δολιχιακός, στον οποίο ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής δεν αγωνίζονταν και παραβρίσκονταν στο γήπεδο σαν φίλαθλος.

ΠΟΙΝΕΣ ΣΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ

ΧΑΤΖΗΣ Γ., Δόξα Αργυροπουλίου, βιαιοπραγία κατά αντιπάλου, 3 αγωνιστικές και 30 ευρώ

ΠΑΥΛΟΥ Α., Φαλανιακός, τελευταίος αμυνόμενος, 1 αγωνιστική και 10 ευρώ

ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ Γ., Δόξα Ομορφοχωρίου, 2η κίτρινη, 1 αγωνιστική και 10 ευρώ

ΣΙΟΥΤΑΣ Δ., Αετός Αμυγδαλέας, 2η κίτρινη, 1 αγωνιστική και 10 ευρώ

ΛΟΛΑΣ Β., Δαμασιακός, εξύβριση διαιτητή, 4 αγωνιστικές και 40 ευρώ

ΓΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ Θ., Σ.Σ. Ραψάνης, 2η κίτρινη, 1 αγωνιστική και 10 ευρώ

ΧΑΧΟΠΟΥΛΟΣ Δ., Απόλλων Βρυσιών, βίαιο μαρκάρισμα, 1 αγωνιστική και 10 ευρώ

ΧΡΟΝΗΣ Μ., Αστήρ Ν. Περιβολίου, 2η κίτρινη, 1 αγωνιστική και 10 ευρώ

ΜΠΑΝΤΕΤΣΙΟΣ Ν., Ηρακλής Πλατανουλίων, βιαιοπραγία κατά αντιπάλου, 3 αγωνιστικές και 30 ευρώ

SHAMINAI E., Ατρόμητος Δασοχωρίου, 2η κίτρινη, 1 αγωνιστική και 10 ευρώ

ΚΕΣΕΟΓΛΟΥ Δ., Ναρθάκι, 2η κίτρινη, 1 αγωνιστική και 10 ευρώ

ΠΕΤΡΑΚΗΣ ΕΜ., Προμηθέας, 2η κίτρινη, 1 αγωνιστική και 10 ευρώ

ΒΑΪΤΣΗΣ Σ., Ολυμπιακός Αμπελιάς, 2η κίτρινη, 1 αγωνιστική και 10 ευρώ

ΚΟΥΡΟΣ Χ., Ολυμπιακός Αμπελιάς, 2η κίτρινη, 1 αγωνιστική και 10 ευρώ

ΤΟΠΑΛΙΔΗΣ Ι., Πελασγιώτιδα, 2η κίτρινη, 1 αγωνιστική και 10 ευρώ

ΓΕΩΡΓΙΟΥ Α., Πελασγιώτιδα, εξύβριση διαιτητή, 4 αγωνιστικές και 40 ευρώ

Διευκρινίζεται ότι οι παραπάνω αναφερόμενες ποινές που επιβάλλει η Πειθαρχική Επιτροπή, αφορούν παραπτώματα ποδοσφαιριστών που αποβλήθηκαν από τους διαιτητές στους αγώνες του περασμένου Σαββατοκύριακου. Στο ποινολόγιο των ποδοσφαιριστών που εκδίδει και δίνει στη δημοσιότητα κάθε βδομάδα η Γραμματεία της Ένωσης, υπάρχει η πιθανότητα, ποινές ποδοσφαιριστών να αυξάνονται, λόγω υποτροπής τους στη διάρκεια της ποδοσφαιρικής περιόδου.