Βαθμολογία

Οι επώνυμοι που θα τρέξουν στο Μαραθώνιο

Πολιτικοί, επιχειρηματίες και πρόσωπα της τηλεόρασης θα τρέξουν στους δρόμους του 31ου Κλασικού Μαραθωνίου την Κυριακή (10/11).

Η εντυπωσιακή Τσέχα Αλένα Σερέντοβα, η σύζυγος του τερματοφύλακα της Γιουβέντους, θα έρθει στην Ελλάδα προκειμένου να στηρίξει μια φιλανθρωπική προσπάθεια και έχει δηλώσει συμμετοχή στα 5χλμ.

Το μεγαλύτερο όνομα που έχει δηλώσει να τρέξει στα 10χλμ. είναι η δύο φορές παγκόσμια πρωταθλήτρια στο Μαραθώνιο, Έντνα Κίπλαγκατ, η οποία θα έρθει στη χώρα μας για να παραβρεθεί στο gala της AIMS όπου είναι υποψήφια για τον τίτλο της καλύτερης αθλήτριας. Μαζί της θα αγωνιστεί και η θρυλική Ίνγκριντ Κρίστιανσεν, πρώην παγκόσμια ρέκορντγουμαν στο μαραθώνιο.

Στο 5άρι έχουν δηλώσει συμμετοχή ο ένας εκ των ιδιοκτητών της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Γιώργος Αγγελόπουλος με τη σύζυγο του, Ιωάννα. Όπως επίσης και ο πρώην υπουργός Ανδρέας Λοβέρδος, αλλά και η πρώην υφυπουργός Άντζελα Γκερέκου.

Αρκετά είναι τα τηλεοπτικά πρόσωπα που θα αγωνιστούν στα 5χλμ: Ο Γιώργος Καπουτζίδης, ο Αντώνης Σρόιτερ, ο σεφ, Αλέξανδρος Παπανδρέου, η Ναταλία Δραγούμη, η Ζέτα Δούκα, η Μαρία Μπεκατώρου, ο Φώτης Σεργουλόπουλος (στο 10άρι), η Μαρία Μπακοδήμου, η Άννα Πρέλεβιτς, η Εύη Φραγκάκη και ο Σταύρος Μονεμβασιώτης.

Πηγή: zougla.gr