Βαθμολογία

«Έβγαλε» δελτίο από τον δρόμο η ΕΡΤ

Ύστερα από την επέμβαση των ΜΑΤ το πρωί της Πέμπτης (7/11) και την εκκένωση του ραδιομεγάρου της Αγίας Παρασκευής, οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ αλλά και απλός κόσμος συνεχίζουν να βρίσκονται έξω από το κτίριο, επί της λεωφόρου Μεσογείων.

Οι εργαζόμενοι καλούν όλα τα ΜΜΕ να καλύψουν τις κινητοποιήσεις τους αλλά απευθύνουν παράλληλα κάλεσμα και στους πολίτες να μεταβούν στην Αγία Παρασκευή προκειμένου να στηρίξουν τον αγώνα και την προσπάθειά τους.

Έτσι, αρκετές ώρες μετά την επέμβαση των ΜΑΤ πλήθος κόσμου συνεχίζει να δίνει το παρών έξω από το ραδιομέγαρο, ενώ με επιτυχία στέφθηκαν οι προσπάθειες δημοσιογράφων και τεχνικών προκειμένου να «βγει» δελτίο ειδήσεων στον «αέρα». Έτσι, λίγο μετά τις 21.00 μέσω της ιστοσελίδας της ΕΤ3, παρουσιάστηκε το δελτίο ειδήσεων με παρουσιάστρια την Αγλαΐα Κυρίτση, από το site των εργαζομένων, ertopen.

Επίσης, θα πρέπει να σημειωθεί πως συλλαλητήρια συμπαράστασης έλαβαν χώρα σε μεγάλες πόλεις όπως η Θεσσαλονίκη, έξω από το κτίριο της ΕΤ3, στο Ηράκλειο, έξω από τα γραφεία της ΕΡΑ, στην Πάτρα, στον Πύργο αλλά και στη Ζάκυνθο.

Πηγή: a-sports.gr