Βαθμολογία

Οικονόμος και ΑΕΛ προετοιμάζονται για το Κυριακάτικο παιχνίδι

Το παιχνίδι της 7ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα του 2ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής μεταξύ Οικονόμου Τσαριτσάνης και ΑΕΛ σαφώς και έχει άρωμα λαρισινό καθώς οι 2 ομάδες εκπροσωπούν το νομό στο συγκεκριμένο όμιλο, με τη Λάρισα να οδηγεί την κούρσα του πρωταθλήματος έχοντας σε 6 παιχνίδια 18 βαθμούς και τον Οικονόμο με 13 πόντους να μοιράζεται τη 2η θέση στον όμιλο μαζί με την Κοζάνη και το Κορδελιό.

Του Γιώργου Μπαμπάλη

Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο δημοτικό στάδιο Τυρνάβου την Κυριακή 10/11 (15:00) και ορίστηκε να το διευθύνει ο Αριστείδης Λυμπούδης του συνδέσμου Μακεδονίας με βοηθούς τους Θεόδωρο Αϊναλή και Χουσείν Κούλα του ίδιου συνδέσμου.

Αναμένεται μεγάλη προσέλευση φιλάθλων στον Τύρναβο με δεδομένο ότι το συγκεκριμένο παιχνίδι παρουσιάζει αγωνιστικό και όχι μόνο ενδιαφέρον. Σαφώς ως φαβορί της αναμέτρησης φέρεται και είναι η Λάρισα, με τον Οικονόμο να αποτελεί ευχάριστη έκπληξη με την μέχρι τώρα πορεία του στο πρωτάθλημα.

Το μεσημέρι της Πέμπτης πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στην Αστυνομική Διεύθυνση Λάρισας, όπου συμμετείχαν εκπρόσωποι του Οικονόμου και της ΑΕΛ και εξετάστηκαν θέματα που άπτονται της ομαλής και ασφαλής μετακίνησης και προσέλευσης φιλάθλων, διάθεσης εισιτηρίων και της εν γένει εύρυθμης διεξαγωγής της αθλητικής συνάντησης την Κυριακή.

Οι ποδοσφαιριστές του Οικονόμου Δημήτρης Σκλάβος και της ΑΕΛ Μούτσα Μπλέντι δήλωσαν στο athleticlarissa για την αναμέτρηση της Κυριακής:

Δημήτρης Σκλάβος (Οικονόμος): «Το παιχνίδι της Κυριακής με αντίπαλο την ΑΕΛ είναι σημαντικής και ιστορικής σημασίας για την ομάδα της Τσαριτσάνης, καθώς ο Οικονόμος αναμετράται για πρώτη φορά στην ιστορία του σε επίσημο ματς με την ΑΕΛ. Από αγωνιστικής άποψης, για εμάς δεν παρουσιάζει καμία διαφορά σε σχέση με τα άλλα παιχνίδια. Δουλέψαμε και συνεχίζουμε να δουλεύουμε με τον ίδιο τρόπο όπως κάθε φορά, έχοντας σαν στόχο και φιλοσοφία την επιδίωξη του καλύτερου αποτελέσματος.

Σεβόμαστε το όνομα του αντιπάλου και υπολογίζουμε σοβαρά την ΑΕΛ, όντας εκείνη το αδιαμφισβήτητο φαβορί στον όμιλο. Εμείς ωστόσο θα παλέψουμε, βασιζόμενοι στην ισχυρή μας θέληση καθώς και στις δυνατότητές μας ως παίχτες και θα προσπαθήσουμε  για το καλύτερο.

Μας λυπεί το γεγονός που δεν γίνεται ο αγώνας στην Τσαριτσάνη, όπου είναι η φυσική μας έδρα. Παρόλα αυτά περιμένουμε τον φίλαθλο κόσμο του χωριού καθώς και της επαρχίας Ελασσόνας να μας ενισχύσει με την παρουσία του, στηρίζοντας τη νέα μεγάλη μας προσπάθεια. Πιστεύω και εύχομαι να γίνει πάνω απ’ όλα ένα πολύ καλό και ήρεμο παιχνίδι, το οποίο να χαρεί ο κόσμος και μέσα από αυτό να προβληθεί ακόμη περισσότερο το ποδόσφαιρο του νομού».

Μούτσα Μπλέντι (ΑΕΛ): «Πιστεύω πως το απόγευμα της Κυριακής θα γίνει στον Τύρναβο ένα πολύ καλό παιχνίδι ανάμεσα στον Οικονόμο και την ΑΕΛ, το οποίο θα δώσει χαρά και ικανοποίηση στον κόσμο που θα το παρακολουθήσει. Δείξαμε με την πορεία της ομάδας μέχρι σήμερα, τόσο σε κύπελλο όσο και στο πρωτάθλημα, πως παίζουμε καλό ποδόσφαιρο, παίρνοντας παράλληλα τα ανάλογα αποτελέσματα.

Το ίδιο θα επιδιώξουμε να κάνουμε και στο συγκεκριμένο ματς, θέλοντας η ΑΕΛ να παρουσιάζει με διάρκεια θέαμα και ουσία στους αγώνες που δίνει, αντιμετωπίζοντας το ίδιο τον κάθε αντίπαλο. Εκτός της ανόδου κατηγορίας, στόχο για μας αποτελεί και το αήττητο στην πορεία του πρωταθλήματος, κάτι το οποίο θα επιδιώξουμε και στη συνάντηση της Κυριακής με την Τσαριτσάνη.

Ο Οικονόμος, από τον οποίο ήλθα στην ΑΕΛ, έπαιζε και παίζει καλό ποδόσφαιρο, γράφοντας τη δική του ιστορία στο χώρο. Η φετινή του πορεία στο πρωτάθλημα, με βάσει και τα αποτελέσματα που πήρε, είναι αξιοπρόσεκτη και σίγουρα θα τον αντιμετωπίσουμε με τη δέουσα σοβαρότητα».