Βαθμολογία

Τσίπρας: Πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης

Την απόφαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ να προχωρήσει στην κατάθεση πρότασης μομφής κατά της κυβέρνησης του Αντώνη Σαμαρά, μετά από όσα έγιναν σήμερα με το θέμα της ΕΡΤ, ανακοίνωσε από βήματος Βουλής ο Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης Αλέξης Τσίπρας.

Μετά την ανακοίνωση της υποβολής πρότασης δυσπιστίας προς την κυβέρνηση από την πλευρά της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, θα ακολουθήσει η διαδικασία της τριήμερης συζήτησης στη Βουλή (ξεκινάει το μεσημέρι της Παρασκευής στις 12.00), που θα κλείσει με την ψηφοφορία για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης, το βράδυ της Κυριακής. “Ως Αξιωματική Αντιπολίτευση δεν δικαιούμεθα να αποδεχτούμε αυτή την εκτροπή.

Επί μήνες γράφετε στα παλαιότερα των υποδημάτων σας το Σύνταγμα της χώρας. Προχθές, με προκλητικό τρόπο, η κυβερνητική πλειοψηφία αποφάσισε να χαρίσει στους ιδιοκτήτες των ΜΜΕ, τις άδειες.

Και δύο μέρες μετά ολοκληρώνοντας την εκτροπή και τη μετατροπή της κοινοβουλευτικής μας Δημοκρατίας, εισέβαλαν αστυνομικές δυνάμεις στο κτίριο της ΕΡΤ”, δήλωσε μεταξύ άλλων ο Αλέξης Τσίπρας από βήματος Βουλής.

Πηγή: ysterografa.gr