Βαθμολογία

Την επόμενη Πέμπτη ξεκινούν τα μαθήματα της Σχολής Διαιτησίας

Την ερχόμενη Πέμπτη 14 Νοεμβρίου, όπως έχει οριστεί, ξεκινούν τα μαθήματα της νέας Σχολής Διαιτησίας, που διοργανώνει η Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣΛ, σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Διαιτητών Ποδοσφαίρου Νομού Λάρισας.
Οι συγκεντρώσεις των υποψηφίων διαιτητών και η εκπαίδευσή τους, που θα διαρκέσει για περίπου 20 ημέρες, θα γίνονται στα γραφεία του Συνδέσμου, οδός Πανός 14, 4ος όροφος και όπως έχει ήδη ανακοινωθεί, στη Σχολή θα διδάξουν οι εκπαιδευτές διαιτησίας κ.κ. Στέλιος Νίτσας και Κοσμάς Γιαννακόπουλος, ενώ ειδικές εκπαιδευτικές ομιλίες θα κάνουν οι αξιολογημένοι διαιτητές κ. κ. Δημήτρης Γκάγκας και Χρήστος Μαστοροδήμος.
Όπως έγινε γνωστό στη νέα Σχολή Διαιτησίας της ΕΠΣΛ έκαναν αίτηση συμμετοχής πλέον των 35 ατόμων, ηλικίας από 16 έως 25 ετών, όπως προβλέπεται από τον Κανονισμό Διαιτησίας. Οι παραπάνω υποψήφιοι διαιτητές καλούνται να παραβρίσκονται την ερχόμενη Πέμπτη στα γραφεία του Συνδέσμου, για να παρακολουθήσουν το πρώτο μάθημα, που θα αναφέρεται στα άρθρα 1 και 2 του Κανονισμού, που θα αναλύσει ο εκπαιδευτής κ. Στέλιος Νίτσας. Του μαθήματος θα προηγηθεί χαιρετισμός προς τους υποψήφιους από εκπροσώπους των διοικητικών Συμβουλίων της ΕΠΣΛ και του Συνδέσμου.