Βαθμολογία

Άνετη νίκη στα Τρίκαλα η Μικτή Παίδων

Την νίκη με σκορ 1-3 κατάφερε να πάρει η Μικτή Ομάδα Παίδων της ΕΠΣ Λάρισας, απέναντι στην αντίστοιχη των Τρικάλων. Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα του Νομού μας, ήταν καλύτερο στον αγωνιστικό χώρο και δεν δυσκολεύτηκε καθόλου. Επίσης, το σκορ θα μπορούσε να είναι μεγαλύτερο, αφού η ομάδα της Λάρισας, είχε δυο δοκάρια, με τον Κωφό και τον Καλύβα, ενώ παραπονιέται και για δυο γκολ, που ακυρώθηκαν από τον διαιτητή, με σκόρερ τους Ζιάκα και Καλύβα αντίστοιχα.

Το σκορ άνοιξε ο Καλύβας, μόλις στο 6ο λεπτό της αναμέτρησης, όταν με πλασέ έκανε το 0-1. Στο 15’ οι γηπεδούχοι Τρικαλινοί, κατάφεραν να ισοφαρίσουν προς στιγμή σε 1-1, κάτι που δεν κράτησε για πολύ, αφού η Μικτή του Νομού μας, πήρε κεφάλι στο σκορ, δυο λεπτά αργότερα, όταν ο Κωφός εκτέλεσε ένα πέναλτι, ο αντίπαλος τερματοφύλακας, απέκρουσε, αλλά στην συνέχεια ο ίδιος ποδοσφαιριστής με δεύτερη προσπάθεια κατάφερε να σκοράρει και να κάνει το 1-2. Το τρίτο γκολ για την ομάδα της Λάρισας, το πέτυχε ο Λιόντος, με όμορφο πλασέ στο 30ο λεπτό.

Μικτή Παίδων ΕΠΣ Λάρισας(Αχιλλέας Μαστοροδήμος): Παπαδημητρίου, Κακάνης, Κυρίτσης Θ., Κυρίτσης Ι., Κωφός, Μπαμπατζιάς, Λιόντος(55’ Κουσιάς), Κατσαρός, Κουτσιανούλης(50’ Τόπης), Καλύβας(67’ Πατσιούρας), Ζιάκας.

Μαστοροδήμος: «Αυτήν η Μικτή έχει μέλλον»

Σε δηλώσεις που έκανε ο τεχνικός της Μικτής Παίδων, κύριος Αχιλλέας Μαστοροδήμος, μετά το παιχνίδι, ανέφερε τα εξής: «Σήμερα, παρουσιάσαμε ένα καλό και δουλεμένο σύνολο. Παιχνίδι με παιχνίδι, γινόμαστε καλύτεροι και αυτό φαίνεται μέσα στο γήπεδο. Ήμασταν καλοί και είχαμε καταπληκτικό ρυθμό, σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού. Είμαι ευχαριστημένος από τις προσπάθειες των παιδιών και πιστεύω ότι αυτήν η Μικτή έχει τεράστιο μέλλον μπροστά της. Τέλος, θα ήθελα να αφιερώσω την νίκη αυτήν στην μικρή Κατερίνα».