Βαθμολογία

AEΛ: Αγωνιστική δράση 2-3 Νοεμβρίου

Ακόμα ένα αγωνιστικό Σαββατοκύριακο ήταν αυτό που μας πέρασε για την ακαδημία ποδοσφαίρου της ΑΕΛ. Τα δύο εφηβικά τμήματα της ομάδας μας αγωνίστηκαν για την πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Ε.Π.Σ.Ν.Λ. φέρνοντας ισοπαλία με τον Τοξότη (0-0) σε ένα δυνατό και αμφίρροπο παιχνίδι και νικώντας άνετα στην Μελιβοία (7-0) με όμορφο ποδόσφαιρο στον άριστο αγωνιστικό χώρο της τοπικής ομάδας.

Φιλικές αναμετρήσεις με πολύ ωραίο ποδόσφαιρο είχαμε για τα παιδικά αλλά και τα προαγωνιστικά τμήματα της ΑΕΛ απέναντι σε «Ακαδημία Πλίτση» και Φαλανιακό αντίστοιχα.

Ακόμη, για την πρώτη αγωνιστική του προπαιδικού πρωταθλήματος, το πρώτο προπαιδικό της ΑΕΛ (2002) του προπονητή Βασίλη Πάνου κέρδισε άνευ αγώνα την Μελιβοία, το δεύτερο προπαιδικό (ΑΕΛ 2003) του Θανάση Κυριλίδη αναδείχθηκε ισόπαλο χωρίς τέρματα με τον Τοξότη (2002) ενώ το τρίτο προπαιδικό (ΑΕΛ 2003-΄04) του Βασίλη Πάνου ηττήθηκε με σκορ 9-0 από την Ανθούπολη (2002).

Τέλος, υπενθυμίζεται ότι οι εγγραφές αθλητών συνεχίζονται από τα γραφεία της θύρας 3 του Σταδίου Αλκαζάρ (Δευτέρα-Παρασκευή 3-7 μ.μ.) σε προνομιακή τιμή, παρέχοντας πλήρη αθλητικό εξοπλισμό.