Βαθμολογία

Σάντος: «Θα πάμε στη Βραζιλία»

Την αισιοδοξία του πως η Εθνική θα δώσει το παρών στα γήπεδα της Βραζιλίας το καλοκαίρι του 2014 εξέφρασε ο Φερνάντο Σάντος. Ο Πορτογάλος τεχνικός τόνισε πως οι παίκτες του θα δώσουν το 200% απέναντι στους Ρουμάνους, ενώ αναφορικά με το μέλλον του στη τεχνική ηγεσία της Εθνικής υπογράμμισε πως δεν εξαρτάται από την πρόκριση στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

«Πιστεύω στους παίκτες μου, έχουμε μόλις 4 ήττες σε 41 ματς. Οι παίκτες έχουν μεγάλη αγάπη για την Εθνική και ξέρω ότι θα δώσουν το 200% εναντίον της Ρουμανίας. Πιστεύω ότι θα πάμε στη Βραζιλία» δήλωσε αρχικά μιλώντας στην πορτογαλική εφημερίδα «Record».

Σχετικά με τη δουλειά που κάνει στην Εθνική, ανέφερε: «Δεν αισθάνομαι ήρωας, αλλά ξέρω πως με σέβονται. Βέβαια, αν δεν πάμε στη Βραζιλία θα είναι αποτυχία».

Ερωτηθείς για το τι μέλλει γενέσθαι στην καριέρα του, απάντησε: «Το μέλλον μου στην Εθνική δεν εξαρτάται από την πρόκριση στο Μουντιάλ. Με κάλεσαν να ανανεώσω πριν έξι μήνες, η πρόταση είναι ακόμα στο γραφείο μου. Πρώτα πρέπει να σκεφτούμε τι είναι καλό για την Ελλάδα».