Βαθμολογία

Όλα δείχνουν Τύρναβο…

Από το μεσημέρι της Τρίτης σας είχαμε ενημερώσει για τις εξελίξεις σχετικά με το που θα διεξαχθεί το κυριακάτικο παιχνίδι της 7ης αγωνιστικής της Γ’ Εθνικής (2ος όμιλος) ανάμεσα στον Οικονόμο Τσαριτσάνης και την ΑΕΛ.

Του Χρήστου Γκατζούλη

Η διοίκηση του Οικονόμου αποφάσισε εδώ και αρκετές εβδομάδες το συγκεκριμένο ματς να διεξαχθεί σε κάποια άλλη έδρα, διότι δεν ήταν εφικτό να γίνει στο «Γιώργιος Μητσιμπόνας» που είναι η φυσική έδρα της ομάδας.

Η επόμενη σκέψη των ανθρώπων του σωματείου ήταν το Αλκαζάρ, αλλά η ΕΠΟ «άναψε» κόκκινο. Συζητήθηκε και η περίπτωση του AEL FC ARENA, αλλά ούτε αυτή η περίπτωση προχώρησε με τους ανθρώπους του Οικονόμου να υποστηρίζουν πως τα χρήματα ήταν πολλά…

Τελικά κατέληξαν πως η επόμενη επιλογή ήταν το γήπεδο του Τυρνάβου που έτσι και αλλιώς πέρυσι φιλοξένησε αγώνες αυτής της κατηγορίας και σίγουρα μπορεί να πάει και αρκετός κόσμος. Η διοίκηση του Οικονόμου έκανε με αστραπιαίες κινήσεις σήμερα όλες τις απαιτούμενες ενέργειες και κατέθεσε και όλα τα απαιτούμενα έγγραφα στην ΕΠΟ ώστε να γίνει δεκτό το αίτημα. Μάλιστα στάλθηκε και σχετικό έγγραφο από τον Τύρναβο που αναφέρει πως το γήπεδο είναι κατάλληλο για την διεξαγωγή του αγώνα.

Οι άνθρωποι της Τσαριτσάνης θα βρεθούν την Τετάρτη το πρωί στον Τύρναβο ώστε να κάνουν όλες τις απαιτούμενες διαδικασίες έτσι ώστε να είναι όλα έτοιμα…

Όπως μας ενημέρωσαν από την διοίκηση μέχρι το μεσημέρι της Τετάρτης περιμένουν και το οριστικό από την ΕΠΟ, που θα επιβεβαιώνει ότι το ματς θα γίνει στον Τύρναβο.