Βαθμολογία

Δε θέλουν την συνεργασία Σφακιανάκη - Βανδή

Άρχισαν τα όργανα και όπως γίνεται συνήθως πριν απο τις πρεμιέρες ή κατα την προετοιμασία πραγμάτων, το παρασκήνιο βγαίνει στο φως της δημοσιότητας και αν αληθεύει καλώς!! Αν δεν αληθεύει όμως;...

Αυτό λέει το " Λοιπόν" : Σύμφωνα με το Λοιπόν, το όλο θέμα "κόλλησε" τόσο στο πρώτο όσο και στο δεύτερο πρόγραμμα της τραγουδίστριας, καθώς ζήτησε να έχει παραπάνω από αυτό που της έδιναν. Το δημοσίευμα αναφέρει ότι έπειτα από αρκετές συζητήσεις και υποχωρήσεις και από τις δυο πλευρές βρήκαν τους χρόνους και ετοιμάζονται για την πρεμιέρα τους.

Και συνεχίζω με το ρεπορτάζ μου: Δε παίζει θέμα και αυτό σας το λέω με υπογραφή 101% !! Η Δέσποινα Βανδή έχει άψογη συνεργασία με τον Νότη Σφακιανάκη και μάλιστα θα κάνουν και κοινή έναρξη. Οι πρόβες έχουν ξεκινήσει και το μόνο που τους πήγε πίσω ήταν ο θάνατος του ηχολήπτη του Νότη που σόκαρε όλη την επιχείρηση και τον καλλιτέχνη!! Στις 7 Δεκεμβρίου ημέρα Σάββατο θα κάνει πρεμιέρα το Έναστρον και στη συνέχεια κάθε Παρακσευή και Σάββατο θα διασκεδάζει το κοινό. Ο Νότης επιστρέφει σε ένα μαγαζί που στην ουσία έδωσε το δικό του στίγμα με μεγάλες στιγμές και όμορφες νύχτες. Μετά απο αρκετά χρόνια θα συνεργαστεί και πάλι με τον επιχειρηματία Κώστα Ματσίκα και θα έχει δίπλα του την Δέσποινα Βανδή σε ένα πρόγραμμα ανατροπή!!

Πηγή: newspistol.com