Βαθμολογία

«Μετά το Πεκίνο, μπορούσα να έχω όποια γυναίκα ήθελα»

Εξόχως αποκαλυπτική, ιδιαίτερα όσον αφορά στη σχέση του με το «ασθενές φύλο», αναμένεται να είναι η νέα αυτοβιογραφία του υπεραθλητή από την Τζαμάικα, Γιουσέιν Μπολτ, με τίτλο «Σαν Αστραπή».

Η γερμανική Bild δημοσίευσε αποσπάσματα του νέου βιβλίου, στο οποίο ο Μπολτ «ομολογεί» την επιτυχία που είχε στις γυναίκες, η οποία μάλιστα ενισχύθηκε ακόμα περισσότερο μετά τις επιδόσεις του στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου, το 2008.

«Ιδίως μετά το Πεκίνο, μπορούσα να έχω όποια γυναίκα ήθελα. Έμπαινα σ' ένα μπαρ κι έλεγα: για να δούμε ποια θα πάρω απόψε!» λέει χαρακτηριστικά ο Τζαμαϊκανός σπρίντερ.

Και προσθέτει, αναφερόμενος στις... διάσημες κατακτήσεις του: «Ήταν απίστευτο το πώς με αναγνώριζαν στο δρόμο και γενικά παντού. Οι κοπέλες έδιναν μάχη για το ποια θα έρθει μαζί μου κι εγώ απλώς μπορούσα να διαλέξω αν θα έχω αυτή ή εκείνη. Σε μια διαφημιστική περιοδεία στο Xόλιγουντ, με ρώτησαν η Χάιντι Κλουμ και η Σάντρα Μπούλοκ αν θα μπορούσαν να έρθουν μαζί μου σε ένα πάρτι. Να τις έχεις μαζί και τις δύο, ποιος θα έλεγε όχι; Περάσαμε μια εκρηκτική βραδιά, χορεύοντας ασταμάτητα και πίνοντας σαμπάνια. Ήταν υπέροχες, αλλά ειλικρινά δεν κάναμε κάτι άλλο, παρά τις φήμες που είχαν κυκλοφορήσει. Για να τρέχω γρήγορα πρέπει να ζω και γρήγορα».

Εξηγεί δε, ότι ο προπονητής του, Γκλεν Μάιλς, του είχε απαγορεύσει το σεξ, λέγοντάς του: «Οταν είσαι σε φόρμα, η έκρηξη τεστοστερόνης μπορεί να σου δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα. Γι' αυτό θα απέχεις από το σεξ». Εκείνος όμως, δεν τον άκουσε: «Αν το έκανα, θα είχα τρελαθεί. Όπως βλέπετε, δεν επηρέασε τις αγωνιστικές μου επιδόσεις!».