Βαθμολογία

Διγκόζης: «Στο ποδόσφαιρο δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος»

Στην συνέντευξη Τύπου, που ακολούθησε μετά το παιχνίδι του Τυρνάβου απέναντι στον Απόλλωνα Καλαμαριάς, μίλησε ο προπονητής της ομάδας του Τυρνάβου, Άγγελος Διγκόζης. Αναλυτικά όσα δήλωσε: «Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Δεν κερδίζει πάντα ο ικανότερος και ο καλύτερος. Η ομάδα της Καλαμαριάς ήταν τυχερή, αφού με δύο ευκαιρίες πέτυχε δυο γκολ. Το πέναλτι από ότι μου είπαν και οι ποδοσφαιριστές μου δεν ήταν, κάτι που το παραδέχτηκε και ο επιθετικός της Καλαμαριάς, και το είπε μάλιστα και στον διαιτητή, ο οποίος όμως παρ’ όλα αυτά υπέδειξε πέναλτι. Κάτι τέτοιο, πρώτη φορά το βλέπω στην καριέρα μου, τόσο σαν ποδοσφαιριστής, όσο και σαν προπονητής. Αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά για την πολύ καλή εμφάνιση που έκαναν».

Από την πλευρά των ποδοσφαιριστών του Τυρνάβου, μίλησε ο τερματοφύλακας της ομάδας, Πέτρος Καραναστάσης και ανέφερε τα εξής: «Σήμερα, ήμασταν καλύτεροι μέσα στο γήπεδο, αλλά ηττηθήκαμε. Μακάρι να συνεχίσουμε με την ίδια θέληση και το ίδιο πάθος. Ο Αθανασιάδης, είναι υπαρκτό πρόσωπο και μπορείτε να τον ρωτήσετε για την φάση του πέναλτι. Θεωρώ ότι δεν ήταν πέναλτι, καθώς εγώ βγήκα να μαζέψω την μπάλα και αυτός στην συνέχεια έπεσε πάνω στα πόδια μου».

Ο προπονητής του Απόλλωνα Καλαμαριάς, κύριος Ανδρέας Παντζιαράς, δήλωσε τα εξής στην συνέντευξη Τύπου: «Στο πρώτο ημίχρονο, απειληθήκαμε μόνο δύο φορές από την ομάδα του Τυρνάβου, όμως δεν δεχτήκαμε γκολ. Στο δεύτερο μέρος, δεν απειληθήκαμε καθόλου. Ήμασταν τυχεροί, γιατί σε δύο φάσεις που δημιουργήσαμε, πετύχαμε δυο γκολ. Μπράβο στα παιδιά για την προσπάθεια που έκαναν και θέλω να ευχαριστήσω και τον κόσμο, που όπου και να πάμε είναι στο πλευρό μας. Μπορεί να μην παίξαμε τόσο καλά σήμερα, όμως όλοι οι ποδοσφαιριστές έκαναν μεγάλη προσπάθεια».

Εκ μέρους των ποδοσφαιριστών του Απόλλωνα Καλαμαριάς, μίλησε ο Σεραφείμ Μωυσίδης. Αναλυτικά όσα είπε: «Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου. Σήμερα, δεν ήμασταν όσο καλοί θα μπορούσαμε, όμως αν παίρνουμε τα αποτελέσματα ακόμα και σε μέρες που έχουμε μέτρια απόδοση, πιστεύω ότι θα πάμε καλά. Κάναμε μεγάλη προσπάθεια σήμερα και πήραμε την νίκη.