Βαθμολογία

Πρώτη ήττα εντός έδρας με πολλά παράπονα!

Δεν κατάφερε να δώσει συνέχεια στα νικηφόρα αποτελέσματα ο Τύρναβος στην έδρα του, γνωρίζοντας το απόγευμα της Δευτέρας μια «κρύα» ήττα από τον Απόλλων Καλαμαριάς με σκορ 0-2. Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε με ένα αυτογκόλ και ένα αμφισβητούμενο πέναλτι. Πολλά και δικαιολογημένα τα παράπονα από τον Τύρναβο για την διαιτησία του Τερετίδη. Ο Τύρναβος προσπάθησε αλλά δεν είχε την ουσία απέναντι σε μια ομάδα που πήρε μια νίκη χωρίς επί της ουσίας να κάνει ευκαιρία!

Άδικο το αποτέλεσμα για τον Τύρναβο

Ο Τύρναβος προσπάθησε να επιβάλει τον δικό του ρυθμό από τα πρώτα λεπτά και να κάνει το παιχνίδι του. Σε γενικές γραμμές έχει τον έλεγχο του ματς και δημιούργησε κάποιες καλές ευκαιρίες για γκολ. Στο 5’ ένα σουτ που καλό του Γεωργίου κατέληξε άουτ. Η δεύτερη πολύ καλή στιγμή για τους γηπεδούχους ήρθε στο 37’, όταν ο Καραγιάννης έδωσε τον Γεωργίου που βρέθηκε τετ α τετ αλλά πρόλαβε ο Καρατζιοβαλής.

Στην πρώτη υποψία φάσης για τους φιλοξενούμενους έγινε το 0-1. Συγκεκριμένα στο 38’ έγινε η σέντρα από τον Λιόνη από τα αριστερά, ο Σιάτρας με προβολή που έκανε, στην προσπάθειά του να διώξει, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Από το πουθενά 0-2…

Ο Απόλλων Καλαμαριάς στο 53’ κατάφερε να κάνει δύο τα τέρματά του. Ο Λιόνης έδωσε την πάσα στον Αθανασιάδη με τον Καραναστάση να βρίσκει καθαρά την μπάλα και όχι τον παίκτη. Παρόλα αυτά ο διαιτητής έδειξε την άσπρη βούλα (παρά τις έντονες διαμαρτυρίες) και ο Παρμαξίδης έκανε το 0-2. Ο Τύρναβος πίεσε πολύ για το γκολ, με τον Άγγελο Διγκόζη να κάνει από νωρίς τις αλλαγές, για να αλλάξει την εικόνα της ομάδας του, χωρίς όμως στο φινάλε να τα καταφέρνει.

Τύρναβος (Άγγελος Διγκόζης): Καραναστάσης, Σκούπρας (69’ Σαχινίδης), Σιάτρας, Τέλλος, Βαγγελή (57’ Ντε Πάολα), Γεωργίου, Καραγιάννης, Ροντρίγκο, Κουρτεσιώτης, Κάρλος Αντρέ (61’ Τσούκαλος), Ώμο.

Απόλλων 1926 (Ανδρέας Παντζιαράς): Καρατζιοβαλής, Πιτσόκος, Λιόνης, Ορφανός, Καπίας, Μωυσίδης, Παρμαξίδης, Ναλμπάντης, Πασιαλής (48’ Βέντζιος), Αθανασιάδης (86’ Γκουγκουλιάς), Βλάχος (63’ Δρόσος).

Διαιτητική τριπλέτα: Τερετίδης, Δηλγεράκης, Χατζηνάκος.