Βαθμολογία

Η επίσημη παρουσίαση της φανέλας της ΠΑΕ Τύρναβος

Σε μια όμορφη και πολύ ζεστή εκδήλωση η ΠΑΕ ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005 παρουσίασε το Σάββατο το απόγευμα σto γνωστό Coffe Bar ''Hangover''της πόλης του Τυρνάβου την φανέλα και τον χρυσό χορηγό της για την αγωνιστική περίοδο 2013-14. Στην κοινή συνέντευξη τύπου που άνοιξε την αυλαία της παρουσίασης μίλησαν εκτός του μεγαλομετόχου και προέδρου της ΠΑΕ ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005 κ. Βασίλη Μπρέζα ο χρυσός χορηγός της ομάδας για την φετινή αγωνιστική περίοδο ιδιοκτήτης της εταιρίας οπτικών Μάτι Μάτι κ. Παπαπαναγιώτου ενώ ακολούθως, μίλησαν ο προπονητής της ομάδας κ. Άγγελος Διγκόζης όπως και ένας εκ των αρχηγών και παλαιότερος παίκτης της ομάδας κ. Πέτρος Καραναστάσης. Την εκδήλωση παρακολούθησε και ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Αγοραστός ο οποίος απηύθυνε χαιρετισμό.

Ο κ. Μπρέζας αναφέρθηκε στην πορεία της ομάδας όλα αυτά τα χρόνια ευχαριστώντας τους συνεργάτες του στο ΔΣ,τα μέλη του προπονητικού τιμ και τους ποδοσφαιριστές για την προσπάθεια που γίνεται φέτος ενώ καλωσορίζοντας τον κ. Παπαπαναγιώτου στην οικογένεια των χορηγών της ομάδας τον ευχαρίστησε για την στήριξη σε αυτή τη δύσκολη οικονομική συγκυρία για όλους μας.

Ο κ. Παπαπαναγιώτου αναφέρθηκε παίρνοντας με την σειρά του τον λόγο για την πολύ καλή πρoσπάθεια που γίνεται στην ομάδα αισθανόμενος υπερήφανος που γίνεται αρωγός αυτής της προσπάθειας και δήλωσε την πίστη του οτι ο Τύρναβος θα έχει μια πολύ πορεία στον δύσκολο δρόμο της Football League.

Στην συνέχεια τον λόγο πήρε ο προπονητής ομάδας κ. Άγγελος Διγκόζης που δήλωσε υπερήφανος που η ομάδα επέλεξε αυτόν και τους συνεργάτες του για να την οδηγήσουν δύσκολο δρόμο της δεύτερης μεγαλύτερης κατηγορίας 46 χρόνια μετά και αφού ευχαρίστησε τον πρόεδρο της ομάδας αναφέρθηκε στα <<παιδιά>> τους ποδοσφαιριστές του που τους ευχαρίστησε επίσης ενώ με την σειρά του καλωσόρισε τον κ. Παπαπαναγιώτου στην οικογένεια της ομάδας.

Ο αρχηγός της ομάδας και παλαιότερος παίκτης κ. Καραναστάσης αφού τοποθετήθηκε για την οργανωτική δομή της ομάδας που άλλαξε επίπεδο όπως χαρακτηριστικά τόνισε και για την συνεργασία της ΠΑΕ ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005 με την φιλανθρωπική οργάνωση actionaid, καλωσόρισε με την σειρά του τον κ. Παπαπαναγιώτου και υποσχέθηκε οτι αυτός και οι συμπαίκτες του θα προσπαθήσουν μέσα απο την σκληρή δουλειά να φέρουν στην ομάδα αγωνιστικές επιτυχίες.

Ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός απευθηνόμενος στους παρευρισκόμενους ζήτησε μεγαλύτερη στήριξη στην ομάδα του Τυρνάβου και εξήρε τον κ, Παπαπαναγιώτου που σε τέτοιες δύσκολες οικονομικά εποχές στηρίζει την ομάδα μας και κλείνοντας την τοποθέτηση του ευχήθηκε καλή επιτυχία στην προσπάθεια που κάνει ο Τύρναβος στην δύσκολη κατηγορία της Football League.

Στην συνέχεια οι ποδοσφαιριστές της ομάδας παρουσίασαν την φανέλα τους για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο στο πρωτάθλημα της Football League.