Βαθμολογία

Βαθμός χρυσάφι για τον Οικονόμο

Ως θετικό καταγράφεται το νέο ισόπαλο αποτέλεσμα 2-2 που απέσπασε ο Οικονόμος από τον Καμπανιακό στη Χαλάστρα Θεσσαλονίκης, σε ένα παιχνίδι πολύ καλό και από τις 2 πλευρές, με τους γηπεδούχους να έχουν την υπεροχή στο πρώτο μέρος, δημιουργώντας πολλές και σημαντικές ευκαιρίες μπροστά από την εστία του Νούσια, τους δε φιλοξενούμενους να αντιδρούν δυναμικά στην επανάληψη και παρότι  βρέθηκαν 2 φορές πίσω στο σκορ, παίζοντας αποφασιστικά και με θέληση, κατάφεραν με δίκαιο και αποδεκτό τρόπο να ισοφαρίσουν το ματς, αντιμετωπίζοντας έναν σημαντικό, όπως αποδείχθηκε αντίπαλο.

Του Γιώργου Μπαμπάλη

Ο Παναγιώτης Νούσιας ήταν ο παίχτης που κράτησε όρθιο τον Οικονόμο στο πρώτο ημίχρονο με τις σωτήριες επεμβάσεις του στο 24΄, 27΄, 28΄ και 34΄, από ισάριθμα σουτ των Προβατίδη, Παπαγαθονίκου - Προβατίδη (απανωτή διπλή ενέργεια), Χρήστου και Προβατίδη, αντίστοιχα.

Το σκορ άνοιξε ο Καμπανιακός στο 20΄ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Παπαγαθονίκου, καθώς προηγήθηκε απόκρουση με τα χέρια του αμυντικού Κουμπούρα σε σουτ του Προβατίδη. Στη φάση αυτή, ο διαιτητής κ Βρέσκας απέβαλε με απευθείας κόκκινη κάρτα τον ποδοσφαιριστή της Τσαριτσάνης, μένοντας ο Οικονόμος με 10 παίχτες για το εναπομείναν χρονικό διάστημα.Στο 44΄ ο Χρήστου του Καμπανιακού σημάδεψε με μακρινό δυνατό σουτ το οριζόντιο δοκάρι του Νούσια.

Ο Οικονόμος απείλησε στο πρώτο μέρος με τον Γκουντρουμπή στο 12΄, δυνατό σουτ του οποίου απέκρουσε με τα πόδια ο τερματοφύλακας του Καμπανιακού Παπάς, επίσης στο 36΄ και 38΄ με αντίστοιχα σουτ των Κωστούλα και Τόλιου, μη βρίσκοντας όμως η μπάλα το στόχο. Η επανάληψη ανήκει κατά κύριο λόγο στη φιλοξενούμενη ομάδα καθώς η αποφασιστικότητα και η θέληση των παιχτών της Τσαριτσάνης να φύγουν από τη Χαλάστρα με θετικό αποτέλεσμα, έπιασε τελικά τόπο.

Έτσι είχαμε στο 56΄ την ισοφάριση (1-1) με εύστοχο σουτ του Γκουντρουμπή (προηγήθηκε σουτ του Χάμου, κοντράροντας η μπάλα σε σώμα αντιπάλου). Στο 59΄ από απευθείας χτύπημα κόρνερ του Παπαγεωργίου, ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων Παπάς πετάχτηκε έγκαιρα στο 1ο δοκάρι και απέκρουσε τη μπάλα με τα χέρια. Στο 61΄ σημειώθηκε το 2-1 για λογαριασμό του Καμπανιακού με εύστοχο σουτ του Ρακοβίλου, ύστερα από κόρνερ που εκτέλεσε συμπαίχτης του.

Στο 66΄ αποβλήθηκε με 2η κίτρινη κάρτα ο αρχηγός του Καμπανιακού Τρικαλινός, μένοντας και οι γηπεδούχοι με 10 παίχτες.

Μοναδική ευκαιρία να ισοφαρίσει το ματς έχασε ο Καραγκούνης στο 72΄, καθώς από μακρινή πάσα του Πρικάκη, βρέθηκε ο μέσος της Τσαριτσάνης σε πλεονεκτική θέση μόνος προ του τερματοφύλακα του Καμπανιακού, σουτάροντας πάνω στα πόδια του Παπά.

Η ισοφάριση (2-2) για τον Οικονόμο ήλθε στο 87΄ με γυριστή κεφαλιά που έπιασε ο Κουλτσιάκης μέσα στην περιοχή του Καμπανιακού, ύστερα από σέντρα του Παπαγεωργίου. Στο 90+2΄ η Τσαριτσάνη απείλησε με νέο τέρμα όταν από σέντρα του Καραγκούνη, ο Γκουντρουμπής έπιασε ωραία κεφαλιά μέσα στην περιοχή των γηπεδούχων, καταλήγοντας η μπάλα στην αγκαλιά του τερματοφύλακα Παπά.

Διαιτητής της συνάντησης ήταν ο κ Βρέσκας Γ. (Ημαθίας) με βοηθούς τους κ Γιάντση Κ. και Παπαδάκη Αθ. επίσης του συνδέσμου Ημαθίας. Στο 20΄ αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη ο Κουμπούρας, για λογαριασμό του Οικονόμου και στο 66΄ με 2η κίτρινη ο Τρικαλινός από την ομάδα του Καμπανιακού.

Την αναμέτρηση στη Χαλάστρα Θεσσαλονίκης παρακολούθησαν περίπου 250 θεατές, μεταξύ των οποίων 40 οπαδοί της Τσαριτσάνης, οι οποίοι κινήθηκαν μεμονωμένα, στηρίζοντας την προσπάθεια της ομάδας τους.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΣ (Γιάννης Πετράκης): Παπάς, Κουντούρας, Τρικαλινός, Παπάζης, Δουρμούσης, Ρακαβίνος (83΄ Μεσιάρης), Προβατίδης, Υψηλός (65΄ Χατζόπουλος), Χρήστου (69΄ Γκόλτσης), Λαγγώνας, Παπαγαθωνίκου.

ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ (Κ. Κατσάρας): Νούσιας, Καρακώστας, Πρικάκης, Καλπίας, Κουμπούρας, Κουρδής (46΄ Καραγκούνης), Τόλιος (46΄ Παπαγεωργίου), Σκλάβος, Κωστούλας (69΄ Κουλτσιάκης), Χάμος, Γκουντρουμπής.