Βαθμολογία

«Διά πυρός και σιδήρου» τα Τρίκαλα 1963 1-0 στον Πυργετό

Την ήττα με 1-0 γνώρισε ο ΑΣ Πυργετού στο εντός έδρας θεσσαλικό ντέρμπυ με αντίπαλο τον ΑΟ Τρίκαλα 1963 και παραμένει καθηλωμένος στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα. Οι γηπεδούχοι για μία ακόμη φορά έδειξαν μαχητικό πρόσωπο αλλά δεν κατάφεραν να σκοράρουν ούτε από το σημείο των 11 μέτρων και - μοιραία - εγκατέλειψαν τον αγωνιστικό χώρο χωρίς καμία συγκομιδή.

Από την πλευρά τους, οι φιλοξενούμενοι πήραν προβάδισμα στο 31' με κεφαλιά του Λοϊζίδη και το διατήρησαν μέχρι το φινάλε, γεγονός που τους έδωσε ουσιαστική ώθηση, ενώ - μετά την απώλεια του πέναλτι - δύο φορές με τον Σέρβο Βουκέλια "σημάδεψαν" τα δοκάρια των Πυργετινών (55' δεξί κάθετο από την εξωτερική πλευρά, 66' οριζόντιο ) χάνοντας την ευκαιρία να εδραιώσουν την επικράτησή τους νωρίτερα.

Πλέον καθοριστική στιγμή για τους "βυσσινί" του Νίκου Αργυρούλη η φάση του 52', όταν καταλογίστηκε η "εσχάτη των ποινών" σε απόκρουση του Σταντσέσκι με το χέρι (κεφαλιά του Ζαφειρίου) αλλά ο τελευταίος με την εκτέλεσή του δεν μπόρεσε να νικήσει τον Ψωμιάδη που απέκρουσε.

Οι δύο ομάδες ολοκλήρωσαν τον αγώνα με δέκα παίκτες, καθώς αποβλήθηκαν με δεύτερη κίτρινη κάρτα οι Στάμος (81') και Καουνάς (88') από τον πολύ καλό διαιτητή Κοεμτζίδη (Πιερίας).

ΑΣ ΠΥΡΓΕΤΟΥ (Νίκος Αργυρούλης): Αγριόδημος, Μαντζαφούλης, Καουνάς, Ψωμολιάς, Πότσης, Περήφανος (68' Πίρε), Νάστας, Καρκαντάς, Βελετάνης (68' Αργύρης), Ζαφειρίου, Διβανές (76' Γκαραλιάκος).

ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ 1963 (Ζόραν Μπάμποβιτς): Ψωμιάδης, Απ.Ηλίας, Κάλφας, Λοϊζίδης, Μιχ.Ηλίας, Στάμος, Γιέφτιτς (74' Σίμοβιτς), Κόλα, Βουκέλια, Τεντολούρης (56' Χαλιμπάκης), Σταντσέσκι (85' Σακελλαρίδης).