Βαθμολογία

Μπορούσε και την ισοπαλία ο Αμπελωνιακός

Στα τελευταία λεπτά, δέχτηκε γκολ η ομάδα του Αμπελωνιακού, στο παιχνίδι απέναντι στον ΑΟ Καρδίτσας, που έγινε στο γήπεδο του Αμπελώνα, για τον 3ο Όμιλο της Γ’ Εθνικής κατηγορίας και τελείωσε με σκορ 1-2 υπέρ των φιλοξενούμενων. Το πρώτο μέρος, δεν είχε να προσφέρει κάτι το ιδιαίτερο και οι δύο ομάδες θα μπορούσαν να έχουν πάει στα αποδυτήρια διατηρώντας το μηδέν. Παρ’ όλα αυτά οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι στο 40ο λεπτό, το οποίο ανέλαβε και εκτέλεσε εύστοχα ο Τσιρογιάννης, για να κάνει το 0-1. Από εκεί και πέρα, ο Αμπελωνιακός, ανέβηκε και πίεσε, γεγονός που είχε ως αποτέλεσμα την ισοφάριση στο 80ο λεπτό, με τον Παπανδρέου. Παρ’ όλα αυτά, η χαρά δεν κράτησε πολύ, καθώς στο 87ο λεπτό, ο Κούρκουλας έκανε το 1-2 κι έσβησε έτσι κάθε ελπίδα για κάτι καλό, όσον αφορά τον Αμπελωνιακό.

Τέλος, έντονα παράπονα από την διαιτησία έχουν οι γηπεδούχοι, καθώς λένε πως ο διαιτητής όχι μόνο ευνόησε την ομάδα της Καρδίτσας, αλλά δεν έδωσε και πέναλτι στον Αμπελωνιακό, στο 90ο λεπτό, όταν μετά από φάση διαρκείας στην περιοχή οι αμυντικοί της Καρδίτσας έσπρωξαν τον Παπανδρέου μέσα στην περιοχή.

Αμπελωνιακός: Παπαδόπουλος, Μαυρίδης(46’ Αλεξανδρής), Τζαρτζάνης, Πολύζος, Κομισόπουλος, Μπίκος, Γκαμπέτας, Φλέγγας(46’ Τανάγιας), Κακαβίτσης, Ρόκα(62’ Πασχαλίδης), Παπανδρέου.
Α.Ο. Καρδίτσα: Τάτσιος, Καραγιώργος, Πουρνάρας, Κωνσταντινίδης, Κούρκουλας, Τσέλιος, Θυμιόπουλος, Τσιρογιάννης(47’ Κανιούρας), Μεσιακάρης(70’ Καβαλάρης), Μίλκοβιτς, Νάκου Χρ(84’ Νάκου Δημ).