Βαθμολογία

Αλέγκρι: «Η χειρότερη στιγμή μου στη Μίλαν»

Τις χειρότερες στιγμές του στην τεχνική ηγεσία της Μίλαν, δήλωσε ότι βιώνει ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, μετά την εντός έδρας ήττα από την Φιορεντίνα, που κράτησε τους ροσονέρι στους 12 βαθμούς μετά από 11 παιχνίδια. "Είναι η χειρότερη στιγμή μου στα τρεισήμισι χρόνια που βρίσκομαι στη Μίλαν. Πρέπει να βρούμε μία λύση. Το να μείνουμε ενωμένοι θα μας βοηθήσει να προετοιμαστούμε για τα παιχνίδια με Μπαρτσελόνα και Κιέβο κυρίως ψυχολογικά. Την τελευταία μισή ώρα το παιχνίδι ήταν πάρα πολύ κακό. Χρειάζεται να επιστρέψουμε στα στάνταρ μας.
Πρέπει να δουλέψουμε, να δούμε τι κάνουμε λάθος και τι αλλαγές χρειάζονται. Το παιχνίδι με την Κιέβο είναι πλέον πολύ σημαντικό, περισσότερο από αυτό με την Μπαρτσελόνα. Όταν τα πράγματα δεν πάνε καλά, υπάρχουν πολλές αιτίες.Η ομάδα δεν μπορεί να παίξει ξανά τόσο κακά όσο με τη Φιορεντίνα.
Δεν είναι θέμα μεταγραφικής πολιτικής της ομάδας, έχει να κάνει με τους πολλούς τραυματισμούς που είχαμε. Δεν γίνεται να ασκηθεί κριτική για την προσπάθεια των παιδιών, απλώς δε μας βγήκε. Τα πράγματα για μας δεν είναι καλά, έχουμε μόνο 12 βαθμούς. Είμαι ο προπονητής και ο σύλλογος θα με ενημερώσει αν παρθεί κάποια απόφαση. Δεν έχει οριστεί κάποια σύσκεψη. Ως προπονητής εγώ θα βρω τη λύση με τον έναν ή τον άλλον τρόπο".