Βαθμολογία

Σπουδαίος βαθμός για το Ομορφοχώρι

Τον έναν βαθμό της ισοπαλία κατάφερε να πάρει η Δόξα Ομορφοχωρίου, μέσα στην Χάλκη, απέναντι στον Ηρακλή που παρά το γεγονός ότι στο ημίχρονο κέρδιζε με 2-0 δεν κατάφερε να επιστρέψει στις νίκες. Οι γηπεδούχοι, αρχικά έδειξαν ότι θα καθάριζαν εύκολα το παιχνίδι, αφού στο 6ο λεπτό ο Άγγελος Τσιλιάκος έκανε το 1-0, ενώ στο 12ο ο Νίκος Κουσιώρας κατάφερε να διπλασιάσει τα τέρματα για την ομάδα του. Στην συνέχεια, ο Ηρακλής Χάλκης έχασε αρκετές ευκαιρίες να πετύχει γκολ και να διευρύνει το σκορ, όμως στην ανάπαυλα του ημιχρόνου, οι δύο ομάδες ήταν στο 2-0. Από εκεί και πέρα, ανέλαβε δράση ο Άρης Καπετάνιος, που με δύο προσωπικά τέρματα, έδωσε τουλάχιστον τον βαθμό της ισοπαλίας στην ομάδα του. Αρχικά στο 65ο λεπτό, μείωσε σε 2-1 μετά από ωραία συνεργασία με τον Βιλανάκη, ενώ στο 75’ μετά από μια βαθιά μπαλιά του τερματοφύλακα Κωνσταντίνου έκανε το 2-2. Τέλος, να σημειωθεί ότι η ομάδα του Ομροφοχωρίου, έχασε κι άλλες δυο τρεις ευκαιρίες, ενώ ολοκλήρωσε το παιχνίδι με δέκα ποδοσφαιριστές, καθώς στο 80’ αποβλήθηκε ο Καραγιαννόπουλος με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

Ηρακλής Χάλκης(Νίκος Ανδρέου): Φαρμάκας, Καφφές(88’ Τσιλιάκος Γ.), Γουργιώτης, Βογιατζής Σ., Τσίρκας, Μάνης(60’ Βογιατζής Χ.), Κουσιώρας Ν., Παπαδημητρίου(80’ Δημόπουλος), Κουσιώρας Κ., Τσιλιάκος Αγγ., Ρέψης.

Δόξα Ομορφοχωρίου(Μάκης Αλεξούδης): Κωνσταντίνου, Καραγιαννόπουλος, Γαρυφαλλόπουλος, Μωραΐτης, Καπετάνιος Γ., Κακαβίτσης, Ανδρώνης, Βιλανάκης, Παρμακτσίδης, Καπετάνιος Α., Χριστοδούλου Σ.(80’ Χριστοδούλου Ρ.)