Βαθμολογία

«Πέθανε» τον αδερφό του, για να πάρει άδεια!

Έγινε της… μόδας, όπως φαίνεται, αθλητές ή προπονητές να καταφεύγουν σε αισχρά και ντροπιαστικά ψέματα, προκειμένου να πετύχουν τον σκοπό τους. Μετά το πρόσφατο περιστατικό με τον τεχνικό της γυναικείας ομάδας χάντμπολ της Ορμής Πατρών, ήλθε η σειρά του ποδοσφαιριστή του Ρούβα, Κώστα Τσιτλακίδη, να επικαλεστεί τον… θάνατο του 14χρονου αδελφού του, στοχεύοντας στο να πάρει μερικές ημέρες άδεια από τις προπονήσεις της κρητικής ομάδας.

Ο Τσιτλακίδης μετέφερε το υποτιθέμενο νέο στον προπονητή του, Αντώνη Καλογεράκη, ο οποίος του μετέφερε τα συλλυπητήρια όλων και του χορήγησε άδεια για να επιστρέψει στις υποχρεώσεις του συλλόγου, όποτε εκείνος κρίνει, ενώ σε παρόμοια ενέργεια προχώρησε και ο γενικός αρχηγός του Ρούβα, Νίκος Σταματάκης.

Επειδή όμως το ψέμα έχει κοντά ποδάρια και τίποτα δεν αργεί να μαθευτεί, ο ίδιος ο πατέρας του παίκτη επικοινώνησε με τοπική ιστοσελίδα, που είχε ασχοληθεί πολύ με το γεγονός, και ενημέρωσε ότι ο 14χρονος γιος του είναι εν ζωή.

Τα νέα μεταφέρθηκαν στην ομάδα, άπαντες σοκαρίστηκαν, ο παίκτης πήγε στην προπόνηση προσπαθώντας να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα, ωστόσο ήδη ο Κώστας Τσιτλακίδης αποτελεί παρελθόν για τον Ρούβα, μιας και η πράξη του ήταν άκρως απαράδεκτη και ξεδιάντροπη.

Πηγή: a-sports.gr