Βαθμολογία

Παναχαϊκή: «Όλοι ευπρόσδεκτοι στο Παμπελοποννησιακό»

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ: «Η ΠΑΕ Παναχαϊκή έλαβε το έγγραφο του Δ.Σ. του Ολυμπιακό Βόλου για την διάθεση των μελών του να παρακολουθήσουν τον αγώνα της Δευτέρας με την ποδοσφαιρική μας ομάδα και ανακοινώνει τα εξής :

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή, προσωπικά ο πρόεδρος κ. Αλέξης Κούγιας αλλά και οι οπαδοί μας δηλώνουμε κατηγορηματικά ότι θα φιλοξενήσουμε με τον πλέον ιδανικό τρόπο τον πρόεδρο, το Δ.Σ. και τους προσκεκλημένους της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου στις θέσεις των επισήμων του Παμπελοποννησιακού Σταδίου της Πάτρας μαζί με τον πρόεδρο και τα μέλη της διοικήσεως μας.

Επίσης θα φιλοξενήσουμε όλους τους οπαδούς του Ολυμπιακού Βόλου οι οποίοι θα θελήσουν να παρακολουθήσουν τον αγώνα στην Θύρα 11, όπου είναι ο χώρος των φιλοξενουμένων, διαβεβαιώνοντας ότι θα τύχουν από τους οπαδούς και την διοίκηση μας της καλύτερης υποδοχής.

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή έχει σαν αρχή της την φιλοξενία των αντιπάλων διοικήσεων και οπαδών γιατί για εμάς το ποδόσφαιρο είναι γιορτή και η γιορτή αυτή δεν μπορεί να γίνει χωρίς τους οπαδούς και των δύο ομάδων.

Ελπίζουμε ότι τόσο το Δ.Σ. του Ολυμπιακού Βόλου όσο και οι οπαδοί τους θα ανταποκριθούν σε αυτό το κάλεσμα πολιτισμού και ο τρόπος συμπεριφοράς της διοικήσεως μας να αποτελέσει το σωστό μάθημα για το μέλλον».