Βαθμολογία

Ο Οικονόμος Τσαριτσάνης προετοιμάζεται εν όψει Καμπανιακού

Θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως λίαν ευνοϊκή η συγκομιδή βαθμών στο πρωτάθλημα για τον Οικονόμο καθώς το ποδοσφαιρικό συγκρότημα της Τσαριτσάνης συγκέντρωσε σε 5 αγωνιστικές συνολικά 12 βαθμούς, σημειώνοντας μέχρι τώρα 3 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια εκτός έδρας (με Πρέβεζα, Κάστορα και Κρανούλα), χάνοντας 3 πόντους από την μοναδική εντός έδρας αναμέτρηση με τον Κεραυνό Θεσπρωτικού και κερδίζοντας άνευ αγώνα τον Τηλυκράτη Λευκάδας (αποχώρησε από το πρωτάθλημα).

Του Γιώργου Μπαμπάλη

Οι «Πράσινοι» καλούνται την Κυριακή 3 Νοεμβρίου να δώσουν άλλο ένα σημαντικό παιχνίδι με τον Καμπανιακό, στη Χαλάστρα Θεσσαλονίκης και όπως φάνηκε από την προετοιμασία όλη την εβδομάδα, οι παίχτες έχουν υψηλό ηθικό και θέληση να προσθέσουν και άλλους πόντους στο πλούσιο ενεργητικό τους, εν όψει μάλιστα της επόμενης εντός έδρας αναμέτρησης με την ΑΕΛ (πιθανόν ο αγώνας να διεξαχθεί στο Αλκαζάρ, μετά από αίτημα που υπέβαλλε στην ΕΠΟ ο σύλλογος της Τσαριτσάνης).

Καμπανιακός και Οικονόμος θα βρεθούν για πρώτη φορά αντιμέτωποι σε επίσημη διοργάνωση, με δεδομένο ότι από την προηγούμενη θητεία τους στη Δ΄ Εθνική, οι 2 ομάδες αγωνίζονταν σε διαφορετικούς ομίλους και συναντήθηκαν μόνο μια φορά σε φιλική αναμέτρηση, φεύγοντας ο Οικονόμος νικητής από τη Χαλάστρα.

Στο οικογενειακό δίτερμα της Πέμπτης οι παίχτες του Κ. Κατσάρα ήταν αρκετά σοβαροί και πειθαρχημένοι, προσπαθώντας να εναρμονιστούν όσο καλύτερα γίνεται στο πλάνο του προπονητή για το συγκεκριμένο ματς.

Το κλίμα στους κόλπους της ομάδας είναι αρκετά καλό, με διάχυτη αισιοδοξία στο αγωνιστικό τμήμα αλλά και τους φιλάθλους, για θετικό αποτέλεσμα.

Ο 23χρονος επιθετικός της Τσαριτσάνης Γιάννης Κουλτσιάκης δηλώνει στο Athleticlarissa: «Θεωρώ αρκετά πετυχημένη την μέχρι τώρα πορεία και εμφάνιση της ομάδας στα παιχνίδια του πρωταθλήματος, κάτι ωστόσο που δεν πρέπει να μας εφησυχάζει γιατί υπάρχει μεγάλος δρόμος μπροστά μέχρι να ‘’κλειδώσουμε’’ το στόχο που δεν είναι άλλος από την άνετη παραμονή στην κατηγορία.

Έχει δημιουργηθεί ένα πολύ καλό κλίμα μεταξύ παιχτών, προπονητών και διοίκησης, το οποίο ενισχύει σίγουρα η αγάπη των φιλάθλων της Τσαριτσάνης προς την ομάδα. Το παιχνίδι της Κυριακής είναι δύσκολο καθώς ο αντίπαλος είναι αρκετά ισχυρός και το απέδειξε την προηγούμενη αγωνιστική στο Αλκαζάρ, παρά την ήττα από την ΑΕΛ.

Εμείς πάμε στη Χαλάστρα με σκοπό να διεκδικήσουμε τη νίκη. Σεβόμαστε και υπολογίζουμε τον κάθε αντίπαλο, έχοντας παράλληλα εμπιστοσύνη στον εαυτό μας και στους προπονητές μας.

Αισθάνομαι πως αγώνα με τον αγώνα οι αντίπαλοι μας υπολογίζουν όλο και περισσότερο, αυτό ωστόσο δεν μας προβληματίζει, αντίθετα θα έλεγα πως μας κάνει πιο σοβαρούς και πιο δυνατούς.

Θέλω η ομάδα μου να πηγαίνει καλά, είμαι ευχαριστημένος που συμβάλλω και εγώ, όπως όλοι οι συναθλητές μου σ’ αυτή την κατάσταση και επιθυμία μου είναι μέσα από τη διάκριση της ομάδας να συμβεί και για μένα κάτι καλύτερο στο χώρο του ποδοσφαίρου».

Μέλη της διοίκησης του Οικονόμου παρακολουθούν με ενδιαφέρον την προπόνηση της ομάδας από το θεωρείο των επισήμων

Η αποστολή του Οικονόμου θα αναχωρήσει από Τσαριτσάνη στις 11:00 το πρωί της Κυριακής και αναμένεται να συμπεριληφθούν όλοι οι παίχτες, πλην του τραυματία Κολιού.