Βαθμολογία

NHL: Αθώος δηλώνει ο Varlamov

Αποφυλακίστηκε ο τερματοφύλακας των Κολοράντο Άβαλανς, Semyon Varlamov, ο οποίος θα ακολουθήσει κανονικά τις υποχρεώσεις της ομάδας του.

Θυμίζουμε πως χθες κατηγορήθηκε για απαγωγή και βιαιοπραγία, ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε πως η σύντροφός του αποτέλεσε το θύμα του. Ωστόσο, ο εκπρόσωπός του, Πολ Θεοφάνους, ξεκαθάρισε μέσω της Denver Post πως ο πελάτης του θεωρεί ότι είναι αθώος. Μάλιστα, ο Varlamov απολογήθηκε ήδη σε δικαστήριο του Ντένβερ, το οποίο του επέτρεψε να ταξιδεύει με την αποστολή των Άβαλανς, μέχρι να διαλευκανθεί η υπόθεση. Στο μεταξύ, οι «Αβς» απέκτησαν τον Maxime Talbot από τους Φιλαδέλφεια Φλάιερς, στους οποίους παραχώρησαν τον Steve Downie.

Από τις υπόλοιπες μεταγραφικές κινήσεις ξεχώρισε η απόκτηση του Manny Malhotra από τους Καρολάινα Χαρικέινς, μέσω συμβολαίου το οποίο δεν εξασφαλίζει παρουσία στο βασικό ρόστερ, ενώ την ίδια ώρα οι «τυφώνες» πρόσθεσαν τους Radek Dvorak και Jeff Skinner στον κατάλογο τραυματιών. Από την πλευρά τους, οι Μόντρεαλ Κανάντιενς επέκτειναν κατά τέσσερα χρόνια το συμβόλαιο του Alexei Emelin αντί 16.4 εκατομμυρίων δολαρίων, ενώ ο προπονητής, Michel Therrien, προανήγγειλε επιστροφή των Τζορτζ Πάρος και Max Pacioretty εντός των επόμενων ημερών.

Ακόμα, ο John Scott των Μπάφαλο Σέιμπερς επιπλήχθηκε με ποινή επτά αγωνιστικών από το NHL με αφορμή το αντιαθλητικό μαρκάρισμα επί του Loui Eriksson των Μπόστον Μπρούινς. Τέλος, ο Alex Ovechkin αποκλείστηκε από το αυριανό παιχνίδι των Ουάσινγκτον Κάπιτολς.

Πηγή: onsports.gr