Βαθμολογία

Το μήνυμα του Παντελή Παντελίδη

Είναι γεγονός λοιπόν!!! Εδώ και περίπου δύο μήνες σας λέγαμε για την προετοιμασία του 2ου cd του Παντελή Παντελίδη και πλέον επίσημα κυκλοφορεί σε όλα τα δισκοπωλεία της Ελλάδος!!

" Ουράνιο τόξο που του λείπανε 2 χρώματα" τιτλοφορείται και όπως τονίζει ο ίδιος ο καλλιτέχνης έδωσε το 150% του εαυτού του για να περάσει καλά ο κόσμος και μ αυτά τα κομμάτια!!...

Δείτε τι έγραψε στην προσωπική του σελίδα στο facebook : " Ena megalo euxaristw se olous sas gia thn sthriksh se kathe vhma mou ap'thn prwth stigmh.O neos diskos  kukloforei kai ena deutero megalo kuma kapsouras erxetai na anastatwsei tis nuxtes mas gia polu kairo akomh.Edwsa to 150% mou.na'ste oloi kala  "

Aπο αυτό το μήνυμα καταλαβαίνουμε οτι έρχεται αποφασισμένος να μείνει εκεί που με κόπο και σκληρή δουλειά έχτισε βήμα βήμα και με καλούς συνεργάτες στο πλάι του μια καριέρα με σωστές βάσεις για το μέλλον. Και το πιο σημαντικό; Χωρίς τάσεις στο να έχει καβαλήσει το καλάμι και πάντα με οδηγό το ταλέντο και την πρόθεσή του να συνθέτει, να δημιουργεί και να τολμάει!!

Πηγή: newspistol.com