Βαθμολογία

1ο Τουρνουά Ποδοσφαίρου «Ν. Τζήκας»

Το 1ο Τουρνουά Ποδοσφαίρου πραγματοποιήθηκε στο Μεσοχώρι Ποταμιάς αφιερωμένο στη μνήμη του Νικόλαου Τζήκα. Η ομάδα όπου ξεκίνησε τα πρώτα ποδοσφαιρικά του βήματα ο Α.Ο. «Ελπίς» Μεσοχωρίου» δεν ξεχνά τον ποδοσφαιριστή, οικογενειάρχη, άνθρωπο και φίλο, που έφυγε πρόωρα και άδικα από τη ζωή, μια νύχτα στην Αθήνα ένα αυτοκίνητο του έκοψε το νήμα της ζωής του στερώντας τον από την οικογένειά του και τους φίλους του.

Η ομάδα του χωριού πέρυσι για να τον τιμήσει μετονόμασε το γήπεδό της σε «Αθλητικό Κέντρο Νικόλαου Τζήκα», ενώ φέτος διοργάνωσε το 1ο Τουρνουά Ποδοσφαίρου στη μνήμη του, με τη συμμετοχή των ομάδων της Βερδικούσιας, του Μεγάλου Ελευθεροχωρίου και του Δρυμού. Για την ιστορία, να αναφέρουμε πως έγιναν τέσσερα παιχνίδια διάρκειας μίας ώρας.

Αναλυτικότερα, η ομάδα του Μεγ. Ελευθεροχωρίου επιβλήθηκε της ομάδας του Δρυμού με 3-2, ενώ στον άλλο αγώνα η Βερδικούσια κέρδισε στα πέναλτι την τοπική ομάδα με 4-2.

Στη συνέχεια ακολούθησαν ο μικρός και μεγάλος τελικός. Στο μικρό τελικό η τοπική ομάδα του Μεσοχωρίου κέρδισε τον Δρυμό με 1-0, ενώ στον μεγάλο τελικό το Μεγ. Ελευθεροχώρι επικράτησε της Βερδικούσιας με 1-0.

Μετά το τέλος των αγώνων το Δ.Σ. του Α.Ο «Ελπίς» Μεσοχωρίου βράβευσε όλους τους συμμετέχοντες στο τουρνουά και ευχήθηκε αυτό να γίνει θεσμός και να διεξάγεται κάθε χρόνο.

Επίσης ευχαρίστησε όλους όσοι βοήθησαν στη διεξαγωγή της διοργάνωσης και ιδιαίτερα τον πρόεδρο του οργανισμού κοινωνικής αλληλεγγύης του Δήμου Ελασσόνας κ. Κ. Κορακίδη, τον περιφερειακό σύμβουλο Θεσσαλίας κ. Αθανάσιο Παιδή, το πρόεδρο της επιτροπής διαιτησίας ΕΠΣΝΛ κ. Βασ. Μητροδήμο, καθώς και τον πρόεδρο της επιτροπής διαιτησίας κ. Νίτσα Αστέριο.

Στο τουρνουά παρευρέθηκαν ο περιφερειακός σύμβουλος Θεσσαλίας κ. Αθανάσιος Παιδής, ο αντιδήμαρχος κ. Ι. Δραγατσίκης, ο δημοτικός σύμβουλος κ. Ελασσόνας κ. Γιάννης Σαπουνάς, ο πρόεδρος της επιτροπής διαιτησίας της ΕΠΣΝΛ κ. Β. Μητροδήμος, το μέλος του Δ.Σ της ΕΠΣΛ και πρόεδρος της Τ.Κ. Δαμασίου κ. Ι. Ιωαννίδης, η οικογένεια και οι φίλοι του εκλιπόντα, καθώς και πλήθος κόσμου που παρακολούθησαν τον αγώνα.

ΤΥΡΝΑΒΟΣ Γραφείο «Ε»
Του Κώστα Τσόλα