Βαθμολογία

Η Forthnet δίπλα στην προσπάθεια της ΑΕΛ

Επισημοποιήθηκε η συνεργασία ανάμεσα σε Forthnet και ΑΕΛ, με μια συνέντευξη τύπου, που παραχώρησαν από κοινού, ο πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής και χρηματοδότης της ΑΕΛ, κύριος Βαγγέλης Πλεξίδας και ο ιδιοκτήτης των καταστημάτων Forthnet στην Λάρισα κύριος Κώστας Γκουντέλος. Η συνέντευξη τύπου πραγματοποιήθηκε στα νέα γραφεία της ΑΕΛ, στην οδό Κύπρου, παρουσία πλήθους εκπροσώπων του Τύπου. Οι δύο πλευρές, σε καλό κλίμα, συμφώνησαν ότι θα κάνουν ότι μπορούν για το καλό της ΑΕΛ, ενώ ευχήθηκαν η συνεργασία αυτή να συνεχιστεί και τα επόμενα χρόνια, σε μεγαλύτερες κατηγορίες. Ο κύριος Πλεξίδας, τόνισε ότι η ΑΕΛ είναι μεγάλη ομάδα και μέσα από την συνεργασία της με την Forthnet και την Nova, που θα προβάλλει κάποιους αγώνες φέτος, να υπάρξουν οφέλη και για τις δύο πλευρές. Ο κύριος Γκουντέλος, μίλησε σχετικά με την συνεργασία αυτήν, λέγοντας ότι αυτό αποτελεί μεγάλη ευχαρίστηση για αυτόν, ενώ ευχήθηκε κάθε επιτυχία στην ομάδα. Κατόπιν, απάντησε σε ερωτήσεις των δημοσιογράφων.

Ο Πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής της ΑΕΛ 1964, κ. Ευάγγελος Πλεξίδας, δήλωσε μεταξύ άλλων: «Η συνεργασία της ΑΕΛ 1964 με την Forthnet επιβεβαιώνει αυτό που όλοι αντιλαμβάνονται και παραδέχονται: Ότι το μέγεθος της ΑΕΛ υπερβαίνει κατά πολύ τα στενά όρια της Γ' Εθνικής Κατηγορίας. Η ΑΕΛ είναι ένα πολύ μεγάλο club - από τα μεγαλύτερα, βάσει δυναμικής και ιστορίας στην Ελλάδα - και θέλει να λειτουργεί σε υψηλό επίπεδο και σε πρότυπα Super League σε όλους τους τομείς. Στο πλαίσιο αυτό εγκαινιάζεται και η συνεργασία μας με την Forthnet, που εύχομαι να διαρκέσει για πολλά χρόνια και να συνδυαστεί με μεγάλες επιτυχίες της ομάδας μας».

Αναλυτικά όσα είπε ο κύριος Πλεξίδας και σε μορφή video:

">http://

Από την πλευρά του ο υπεύθυνος του Καταστήματος Forthnet της Λάρισας, κ. Κώστας Γκουντέλος, τόνισε: «Η Forthnet, αποτελεί βασικό αρωγό του Ελληνικού Ποδοσφαίρου τα τελευταία 20 χρόνια. Επενδύοντας πολλές δεκάδες εκατομμύρια ευρώ κάθε χρόνο στον Ελληνικό αθλητισμό, στηρίζει χιλιάδες θέσεις εργασίας, πράγμα ιδιαίτερα σημαντικό στην παρούσα οικονομική συγκυρία. Στο πλαίσιο αυτό, είναι ιδιαίτερη χαρά για εμάς, το Κατάστημα Forthnet στη Λάρισα, να ξεκινάμε αυτή την συνεργασία με την ΑΕΛ, αναλαμβάνοντας την χορηγία της ιστορικής ομάδας της πόλης μας. Ευελπιστούμε σε μία εποικοδομητική συνεργασία και ευχόμαστε κάθε επιτυχία στην ΑΕΛ».

Αναλυτικά όσα είπε ο κύριος Γκουντέλος και σε μορφή video:

">http://