Βαθμολογία

«Στην καμπούρα του Ηρακλή θα βρούμε γυμναστή;»

Η υπόθεση του Νίκου Αναστόπουλου "μπλοκάρει" στον γυμναστή, Θανάση Μουρτζιάπη, με τον οποίο φαίνεται να μην βρίσκεται λύση στο πρόβλημα με τις υποχρεώσεις που έχει με τον Δήμο Αγρινίου. Η BlueArena επικοινώνησε με τον Έλληνα τεχνικό, ο οποίος εξήγησε τους λόγους του διαφαινόμενου ναυαγίου.

"Εγώ συνεργάζομαι με τον συγκεκριμένο γυμναστή. Τον ξέρω, με ξέρει, τον εμπιστεύομαι, με εμπιστεύεται. Δεν μπορώ να έρθω με ένα γυμναστή που δεν τον ξέρω. Δηλαδή θα πάρουμε ένα γυμναστή που θα μάθει εκγύμναση στην καμπούρα του Ηρακλή; Δεν γίνονται αυτά. Πρέπει να γίνουν σωστά τα πράγματα".

Για το γεγονός ότι το συγκεκριμένο πρόβλημα επηρεάζει και τις συζητήσεις με τις υπόλοιπες ομάδες, είπε: "Είναι άλλο να πάω αύριο να αναλάβω μία ομάδα και άλλο να έχω μπροστά μου ένα μήνα. Στην Καλλονή για παράδειγμα δεν πάω. Το λέω και το υπογράφω. Σε ένα μήνα, θα έχω τον χρόνο να βρω ένα γυμναστή για να συνεργαστώ".

Για τις συζητήσεις με τον Ηρακλή, τόνισε: "Ξέρω ότι έγιναν και γίνονται προσπάθειες. Θα δούμε μέχρι το απόγευμα, αν και το θεωρώ δύσκολο να βρεθεί λύση".