Βαθμολογία

Το τρίτο ημίχρονο από το ντέρμπι της Α’ ΕΠΣΛ

Με ενδιαφέρον παρακολούθησαν την αναμέτρηση στη Γιάννουλη οι κ Γρηγορίου, Σκάρλος και Μοράλες.

Επίσης οι προπονητές κ Μπεριτζάς, Κουρούτσαλης, Μπίζιος και Γραβάνης. Πίσω από τη σίτα (τιμωρημένος) δίνει οδηγίες στους παίχτες του ο τεχνικός του Ηρακλή Νίκος Ανδρέου.

Οι προπονητές της Δήμητρας Γ. Μπουρνάκας και Β. Μπακογιάννης φαίνεται πως σχεδιάζουν το επόμενο ματς με το Καλοχώρι εκτός έδρας.

Δηλώσεις προπονητών για το ντέρμπι

Με τη λήξη του αγώνα Γιάννουλης – Χάλκης, από το αποτέλεσμα του οποίου ξεχώρισε ο 2ος από τον 3ο στο βαθμολογικό πίνακα της κατηγορίας, (Γιάννουλη 20 και Χάλκη 17 βαθμούς, αντίστοιχα) και μέσα σε ήρεμο κλίμα, οι προπονητές των ομάδων της αναμέτρησης, έκαναν τις παρακάτω δηλώσεις:

Γιάννης Μπουρνάκας (Δήμητρα Γιάννουλης): «Το ντέρμπι ανάμεσα στη Δήμητρα και τον Ηρακλή πέρασε χωρίς ένταση, παίζοντας οι 2 ομάδες μέτριο ποδόσφαιρο. Ήμασταν πιο δυνατοί από τον αντίπαλο, τον οποίο κερδίσαμε δίκαια. Ξεκινήσαμε με άγχος το παιχνίδι και ήμασταν αρκετά νευρικοί στα πρώτα 10-15 λεπτά, χωρίς οι φιλοξενούμενοι να καταφέρουν να μας δημιουργήσουν φάση για γκολ. Θέλαμε να κερδίσουμε και το καταφέραμε και είναι σημαντικό ότι προσθέσαμε άλλους 3 βαθμούς στο ενεργητικό μας. Συνεχίζουμε την προσπάθεια».

Νίκος Ανδρέου (Ηρακλής Χάλκης): «Δεν είχαμε καλή απόδοση στο συγκεκριμένο ματς, χάνοντας δίκαια από τη γηπεδούχο ομάδα. Πρέπει να αφήσουμε πίσω την ήττα και να προσπαθήσουμε για τη συνέχεια, κοιτάζοντας με αισιοδοξία μπροστά. Συγχαρητήρια στη Γιάννουλη».

Γιώργος Μπαμπάλης