Βαθμολογία

«Πέρασα αρκετές βραδιές που έκλαιγα»

Ο αγαπημένος Πάνος Κιάμος μιλάει για όλα. Για την επαγγελματική του πορεία, τις αμοιβές των καλλιτεχνών αλλά και τις δύσκολες μέρες για τον ίδιο. Τονίζει πως το παν είναι η δουλειά.

«Έχω ξεκινήσει από χαμηλά, έχω νιώσει την απόρριψη και πίστεψέ με ξέρω πια πως κανείς δεν είχε κάτι προσωπικό μαζί μου. Έπρεπε να δουλέψω σε όλα τα επίπεδα για να κάνω κάποιους ανθρώπους του χώρου που δεν με βλέπανε με καλό μάτι και ίσως και καλά να κάνανε, γιατί πίστευαν ότι δεν θα είχα διάρκεια, να τους κάνω να πιστέψουν σε μένα. Το παν είναι η δουλειά», είπε στο Πρώτο Θέμα.

Και συνεχίζει: «Αυτές τις εποχές δεν μπορείς να τις ξεχάσεις. Πέρασα αρκετές βραδιές που έκλαιγα, που ήθελα να τα παρατήσω, βραδιές πόνου. Έχω ζήσει όμως και εποχές που τραγουδούσα για 2.500 κόσμο κάθε βράδυ». Ενώ απαντάει και σε όσους τον αποκαλούν «Διασκεδαστής ο Κιάμος»:

«Λένε “διασκεδαστής ο Κιάμος”, πάνε μόνο για να χορέψουν στον Κιάμο ενώ δεν είναι έτσι. Ο Πάνος όταν βγαίνει να τραγουδήσει, το κάνει για να τιμήσει τον κόσμο που είναι εκεί. Αν ήθελε να τραγουδήσει για τον εαυτό του, μπορούσε να κάτσει σπίτι του και να τραγουδάει 200 ώρες στο μπάνιο του». Τέλος, ο Πάνος Κιάμος μιλάει για τις αμοιβές των καλλιτεχνών:

«Το γεγονός ότι ζούσαμε όλοι σε μια φούσκα δεν αμφισβητείται. Οι αμοιβές μας ήταν πολύ μεγαλύτερες , οι μέρες των εμφανίσεών μας ήταν πολύ περισσότερες. Αυτά και τα δυο μειώθηκαν. Για τις μέρες δεν συμφωνώ. Εγώ αγαπάω το τραγούδι. Αν μου έλεγαν «θα παίρνεις τα ίδια χρήματα και το μαγαζί θα είναι πέντε μέρες ανοιχτό» θα το σκεφτόμουν πολύ σοβαρά. Εμένα αυτό το πράγμα μου δίνει ζωή».

Πηγή: tralala.gr