Βαθμολογία

Ανακοίνωση στήριξης σε Χαραλαμπίδη

"Η ΠΑΕ Καβάλα αισθάνεται την ανάγκη, δημόσια να ζητήσει συγνώμη από τις Καβαλιώτισσες και τους Καβαλιώτες φιλάθλους, για την απαράδεκτη έως τώρα πορεία της ομάδας στο υπό εξέλιξη πρωτάθλημα της Football League.

Το Διοικητικό της Συμβούλιο, έχει τη διάθεση, τη δυνατότητα αλλά πάνω από όλα τη θέληση, για να κάνει ότι χρειαστεί και ότι απαιτηθεί προκειμένου να αναστραφεί το κλίμα το συντομότερο δυνατόν.

Στηρίζει και ενισχύει το τεχνικό επιτελείο της και είναι αποφασισμένη για την οποιαδήποτε κίνηση απαιτηθεί, για την ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού της ΠΑΕ Καβάλα, κατά τη διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου 2014.

Ταυτόχρονα ζητάει από όλους, επώνυμους και ανώνυμους τη συμπαράσταση προκειμένου να γίνει, μία νέα αρχή, ένα νέο ξεκίνημα, αρχής γενομένης από την αναμέτρηση της 6ης αγωνιστικής στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» την Παρασκευή 1/11 στις 6 το απόγευμα με αντίπαλο την Αναγέννηση Γιαννιτσών. Τέλος ορίζει γενική είσοδο για το συγκεκριμένο παιχνίδι, 5 ευρώ καλώντας τους Καβαλιώτες φιλάθλους να δώσουν το δυναμικό τους παρών για το νέο ξεκίνημα της αγαπημένης μας ομάδας".