Βαθμολογία

Οι δύσκολες ώρες του Νότη Σφακιανάκη!

Πριν λίγο καιρό ήταν ο αδερφός του. Έφυγε για το μεγάλο ταξίδι. Το σοκ για το Νότη; Μεγάλο. Τεράστιο. Δυσαναπλήρωτο. Τραγούδησε τον πόνο της απώλειας του αδερφού με το «Χάρε να ήσουν άνθρωπος»....
Xάρε, να ήσουν άνθρωπος για μία ώρα μόνο…να νοιώσεις από μοναξιά,να νοιώσεις από πόνο!! Θα’θελα να” σουν άοπλος, να έβγαινες σεργιάνι κι εγώ να κράταγα σπαθί,να κράταγα δρεπάνι…

Εδώ και λίγες ώρες ο Νότης θρηνεί έναν ακόμη στενό συνεργάτη του. Τον ονομαστό «Παζούζου». Τον άνθρωπο που επι εικοσιπέντε και πλέον χρόνια υπέγραφε την ηχοληψία του Άρχοντα. Απο την Πέμπτη που μάθαμε οτι συνέβη το άσχημο περιστατικό με την μηχανή του άτυχου συνανθρώπου μας είχαμε συνεχή πληροφόρηση   πως ο Νότης ήταν συνέχεια στο Νοσοκομείο με την ελπίδα ότι ο συνεργάτης του θα ξεπεράσει τον θάνατο.

Η καταστασή του μέσα σε 45 ώρες όμως χειροτέρψε με πολλαπλά χτυπήματα στην σπονδυλική στήλη, στην λεκάνη, στους πνεύμονες και στο κεφάλι. Το Σάββατο το απόγευμα κατέληξε και φίλοι του καρδιακοί όπως ο Μηνάς, ο "Μπούφι" και άλλοι λύγισαν.  Ακόμη και στο Teatro όπου ήμουν αυτό το δυήμερο σοκαρισμένοι όλοι οι τεχνικοί, ο Κώστας Μπερτάκης και ο Παντελής Παντελίδης που τον γνώριζαν καλά δε μπορούσαν να πιστέψουν αυτό που συνέβει μαζί με την κατάληξη που έιχε. Ξέσπασαν όλοι  σε λυγμούς!! Δεν τα κατάφερε. Τον νίκησε ο θάνατος!!  Τα τραύματα από σοβαρό τροχαίο τον υποχρέωσαν να μην ταλαιπωρηθεί μιας και η καταστασή του ακόμη και αν ζούσε θα ήταν κάτι παραπάνω από δύσκολη.

Οι γιατροί από την πρώτη στιγμή δεν έδωσαν ελπίδες. Ο Νότης Σφακιανάκης αν και δυνατός χαρακτήρας περνάει μια πολύ άσχημη μέρα μιας και η κηδεία του άτυχου και ταλαντούχου εργαζομενου θα είναι το τελειωτικό χτύπημα  στα φιλαράκια του. Δε ξέρω τι πρέπει να πεις σε τέτοιες στιγμές!! Κουράγιο στην οικογένειά του!!

Πηγή :newspistol.com