Βαθμολογία

Λύγισε στο φινάλε...

*ΜΕ ΔΥΟ ΓΚΟΛ ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ 10ΛΕΠΤΟ, Ο ΠΥΡΓΕΤΟΣ ΗΤΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΧΙΛΛΕΑ ΔΟΜΟΚΟΥ 2-0

Παρά την δεδομένη αγωνιστική διάθεση που επέδειξε σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού, ο ΑΣ Πυργετού γνώρισε μία ακόμη ήττα που τον διατήρησε καθηλωμένο στον πυθμένα του βαθμολογικού πίνακα του 3ου ομίλου της Γ' Εθνικής. "Δράστης" αυτή την φορά ήταν ο Αχιλλέας Δομοκού, ο οποίος "χτύπησε" δις στο τελευταίο δεκάλεπτο του αγώνα και κατάφερε να φύγει με το πολύτιμο "τρίποντο" από το γήπεδο του Κάτω Ολύμπου, σε ένα διάστημα που όλα έδειχναν ότι η λευκή ισοπαλία θα παρέμενε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα.

Με μία πολύ μεγάλη ευκαιρία για τους γηπεδούχους ξεκίνησε το παιχνίδι αλλά ο Νάστας (5') νικήθηκε σε ένα ανεπανάληπτο τετ-α-τέτ από τον άλλοτε τερματοφύλακα του Πυργετού Γιολδάση που απέκρουσε σε κόρνερ.Από την πλευρά τους, οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να φθάσουν κοντά σε ένα γκολ αλλά δεν τα κατάφεραν μέχρι το 82', οπότε σε φάση διαρκείας στην μεγάλη περιοχή των "βυσσινί" ο Ζαχαράκης (αποδείχθηκε "χρυσή" αλλαγή για την ομάδα του) με σουτ άνοιξε το σκορ, ενώ στο 90' ο ίδιος παίκτης με νέο σουτ διαμόρφωσε το τελικό 0-2.

Πολύ καλή ήταν η διαιτησία του Βολιώτη Δημήτρη Ρούσση με βοηθούς τον συμπολίτη του Θωμά Τασιόπουλο και τον Καρδιτσιώτη Δημήτρη Χ.Τίκα.Με κίτρινη κάρτα παρατηρήθηκαν οι Φραταράκου (61'), Καλφούντζος (63'), Τσιλίκας (69'), Πότσης (75'), Λιάκος (80'), Μπουγιώτας (87') και Κεϊτά (90'+2').

ΑΣ ΠΥΡΓΕΤΟΥ (Νίκος Αργυρούλης): Αγριόδημος, Μαντζαφούλης, Καλφούντζος, Λιάκος, Πότσης, Γκαραλιάκος (54' Ζαφειρίου), Νάστας, Καψιώχας (46' Αργύρης), Βελετάνης, Διβανές, Σάββας (58' Καραβασίλης).

ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΔΟΜΟΚΟΥ (Αχιλλέας Καμπάς): Γιολδάσης, Τσιλίκας, Ράπτης, Μέντες, Μπατής, Κάππος, Κούλπας (67' Μπομπάνα), Κεϊτά, Μπουγιώτας (87' Αναστασίου), Φραταράκου (73' Ζαχαράκης), Καλαμάτας.