Βαθμολογία

Καλύτερος αλλά άτυχος ο Δωτιέας

Μπορεί ο Δωτιέας Αγιάς, να ήταν ανώτερος, καθ’ όλη την διάρκεια του παιχνιδιού, απέναντι στην Λαμία, ωστόσο το γεγονός αυτό δεν τον βοήθησε ιδιαίτερα, με αποτέλεσα να γνωρίσει την ήττα με σκορ 1-2, μέσα στο γήπεδο της Αγιάς.

Του Γιώργου Μητσιούλη

Η ομάδα του Σωτήρη Αντωνίου, κατάφερε να προηγηθεί νωρίς στο παιχνίδι, όταν μόλις στο 6ο λεπτό ο Τσιανάκας έγραψε το 1-0. Να σημειωθεί ότι τρία λεπτά πιο πριν, οι φιλοξενούμενοι είχαν ευκαιρία για γκολ, όμως το σουτ του Διαμαντίδη έστειλε σε κόρνερ ο Μάλτζιαρης, ενώ ένα λεπτό αργότερα ο Δωτιέας είχε απίστευτη φάση διαρκείας, όταν ο Τσιρογιάννης και ο Τσατσαλίδης δεν κατάφεραν να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα.

Τελικά, η χαρά δεν κράτησε πολύ για τον Δωτιέα, αφού η Λαμία ισοφάρισε στο 14’ με ένα εξαιρετικό ψηλοκρεμαστό σουτ του Διαμαντίδη. Μάλιστα, στο 30ο λεπτό, οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να κάνουν την ανατροπή και να μπουν μπροστά στο σκορ, όταν ο Ζλατκόφσκι εκτέλεσε ένα φάουλ λίγο έξω από την περιοχή, η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και αναπήδησε, περνώντας την γραμμή, με τον διαιτητή να υποδεικνύει την σέντρα και το σκορ να γίνεται 1-2.

Από εκεί και πέρα, ο Δωτιέας Αγιάς ανοίχτηκε ψάχνοντας το γκολ, περιορίζοντας μάλιστα την ομάδα της Λαμίας στο μισό γήπεδο. Στο 34ο λεπτό, ο Πετρουζέλης έκανε ένα σουτ, αναγκάζοντας τον Φιρινίδη να αποκρούσει και στην επαναφορά ο Κατσίκης με σουτ από δεξιά κέρδισε κόρνερ μετά από δεύτερη απόκρουση του Φιρινίδη.

Στο 40’ ο Τσιρογιάννης εκτέλεσε ένα κόρνερ από αριστερά, ωστόσο κανείς δεν βρέθηκε στην σωστή θέση ώστε να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα, ενώ δύο λεπτά αργότερα, ο Τσατσαλίδης έκανε μια σέντρα από δεξιά, βρήκε τον Τσιρογιάννη στην περιοχή, αυτός όμως δεν μπόρεσε να σκοράρει. Η τελευταία καλή φάση για το πρώτο ημίχρονο, ήταν ένα ψαλιδάκι του Τσατσαλίδη μέσα στην αντίπαλη περιοχή, όμως η μπάλα πέρασε ξυστά από το οριζόντιο δοκάρι και άουτ.

Στο δεύτερο μέρος, ο ρυθμός έπεσε αισθητά και το παιχνίδι δεν ήταν το ίδιο καλό με το πρώτο ημίχρονο. Μοναδική αξιοσημείωτη φάση, είναι ένα σουτ του Πετρουζέλη από καλή θέση, που ανάγκασε τον Φιρινίδη να αποκρούσει.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

Δωτιέας Αγιάς(Σωτήρης Αντωνίου): Μάλτζαρης, Καρλιάμπας(56’ Σιμούλης), Γούτος(46’ Λώττας), Τσιανάκας, Πολύζος, Πετρουζέλης, Τσατσαλίδης, Ντακούλας, Τσιρογιάννης, Τζιόλας, Κατσίκης(69’ Ριζούλης).

Λαμία(Περικλής Αμανατίδης): Φιρινίδης, Παπαστεργίου, Κοντοχρήστου, Μικριτσιάν, Γόγολος, Παπαδήμας, Αντωνίου, Ζλατκόφσκι(74’ Μαλισόβας), Κόλεφ(63’ Ταμάμης), Διαμαντίδης, Κυπτίου(85’ Πάνος).

Διαιτητής: Τσέτσιλας Βοηθοί: Στεφούλης, Μωυσιάδης