Βαθμολογία

Λος Άντζελες Λέικερς: Συμβόλαιο για Κόμπι!

Αποκλείστηκε και επίσημα από την πρεμιέρα της regular season, αλλά ο Κόμπι Μπράιαντ διαπραγματεύεται νέο συμβόλαιο με τους Λος Άντζελες Λέικερς. «Ο Κόμπι δεν θα γίνει free agent. Το θέμα θα τελειώσει άμεσα» δήλωσε χαρακτηριστικά ο συνιδιοκτήτης των «λιμνάνθρωπων», Τζιμ Μπας. Θυμίζουμε πως ο «Μπλακ Μάμπα» θα εισπράξει 30.5 εκατομμύρια δολάρια για το 2013-14, το οποίο αποτελεί το τελευταίο έτος του ακριβότερου συμβολαίου του NBA. Είναι χαρακτηριστικό πως μονάχα οι Στιβ Νας, Νικ Γιανγκ και Ρόμπερτ Σάκρε έχουν συμβόλαιο για το 2014-15!

O Μπας φάνηκε απόλυτος τονίζοντας πως ο Μπράιαντ συζητά με τον GM, Μιτς Κούπτσακ, αναφορικά με νέο συμβόλαιο, αλλά δεν έκανε λόγο για την πορεία της αποθεραπείας του. Αντίθετα, ο Μάικ Ντ’ Αντόνι απέκλεισε και επίσημα τον 35χρονο γκαρντ από το ντέρμπι (30/10, 04:30) με τους Λος Άντζελες Κλίπερς, το οποίο θα ανοίξει το πρόγραμμα της regular season, τονίζοντας πως ο 5-φορές πρωταθλητής NBA είναι μακριά από την επιθυμητή φυσική κατάσταση.

Γενικότερα εκτιμάται πως απαιτείται ακόμα χρόνος για την επιστροφή του έμπειρου γκαρντ και πως παραμένει μπροστά σχετικά με το αρχικό χρονοδιάγραμμα, χωρίς ωστόσο να υπάρχουν ξεκάθαρες αναφορές για ημερομηνία επιστροφής. Τέλος, ο Μάρκους Λάντρι αποδεσμεύτηκε, οπότε το ρόστερ αριθμεί πλέον δεκαπέντε παίκτες, όσους επιτρέπει το NBA στο ξεκίνημα της regular season, αλλά οι «λιμνάνθρωποι» φαίνεται πως επανακτήσουν τον Σάνον Μπράουν, μόλις ο 27χρονος γκαρντ, κάτοχος δύο τίτλων με τους Λέικερς, «κοπεί» από τους Ουάσινγκτον Ουίζαρντς. Παρακάτω το τωρινό ρόστερ των Λέικερς:

Γκαρντ

Στιβ Νας

Κόμπι Μπράιαντ

Στιβ Μπλέικ

Τζόρνταν Φάρμαρ

Τζόντι Μικς

Χαβιέ Ανρί

Φόργουορντ

Τζόρνταν Χιλ

Ράιαν Κέλι

Ουες Τζόνσον

Νικ Γιανγκ

Ελίας Χάρις

Σόουν Ουίλιαμς

Μάρκους Λάντρι

Σέντερ

Πάου Γκασόλ

Κρις Κέιμαν

Ρόμπερτ Σάκρε

Πηγή: onsports.gr