Βαθμολογία

«ΑΕΛαρα είσαι μοναδική…»

Στο 2ο Δημοτικό υποδοχή με την ιαχή «ΑΕΛ, ΑΕΛ, ΑΕΛ» και τον ύμνο γραμμένο στον πίνακα της τάξης. Στον 4ο Λύκειο «Μου 'βαλες φωτιά.» και στο 4ο Γυμνάσιο «ΑΕΛαρα είσαι μοναδική». Η ατμόσφαιρα εντυπωσιακή. Ο απόηχος της επίσκεψης των ποδοσφαιριστών της ομάδας μας κάτι περισσότερο από θετικός.

Ο εκ των αρχηγών, Ηλίας Κυριακίδης, ο Τάσος Καρακούτσης, ο Κώστας Κορομηλάς και ο Νίκος Καρανίκας επισκέφθηκαν τα τρία αυτά σχολεία για να μοιράσουν προσκλήσεις για τον κυριακάτικο αγώνα με τον Καμπανιακό, να υπογράψουν αυτόγραφα και να φωτογραφηθούν, αλλά έφυγαν παίρνοντας πολύ περισσότερα. Έφυγαν με τεράστια δόση θετικής ενέργειας και προπάντων με την αίσθηση ότι η ΑΕΛ όχι μόνο έχει εξαιρετικά μεγάλη απήχηση μεταξύ των μαθητών, αλλά και ότι μια νέα γενιά φιλάθλων μόλις τώρα δημιουργείται.

Τους ποδοσφαιριστές συνόδευσε ο κος Αχιλλέας Παυλόπουλος, μέλος της Διοικούσας Επιτροπής και Υπεύθυνος του Αγωνιστικού Τμήματος, ενώ ιδιαίτερες ευχαριστίες απευθύνει η ΑΕΛ 1964 στους διευθυντές των σχολείων κκ Γεώργιο Κατσίμπα (4ο Λύκειο), Χρήστο Τζιουρβόπουλο (2ο Δημοτικό) και στην Διευθύντρια του 4ου Γυμνασίου κα Αγγελική Χατζηαβραάμ.