Βαθμολογία

Αποφάσεις του Δ.Σ. της ΕΠΣΛ

Υπό την προεδρία του κ. Ζήση Γρηγορίου συνεδρίασε χθες το βράδυ το διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης και συζήτησε – αποφάσισε για τρέχοντα του ερασιτεχνικού μας ποδοσφαίρου θέματα. Μεταξύ των άλλων αποφάσισε:

Να ενισχύσει με επιστολή του Δ.Σ. της ΕΠΣΛ προς την ΕΠΟ, το αίτημα του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Νομού Λάρισας, για τη λειτουργία Σχολής Προπονητών UEFA A΄, στην πόλη μας

Απέρριψε το αίτημα του ποδοσφαιριστή Στέφανου Βασιλείου της ομάδας Πανιώνιος, να του χορηγηθεί βεβαίωση «αδράνειας» για 2 χρόνια, αφού όπως αποδείχτηκε από τα αρχεία της Ένωσης, ο εν λόγω ποδοσφαιριστής αγωνίζονταν κανονικά στην ομάδα του.

Έγινε δεκτό αίτημα της ομάδας Δόξα Βλαχογιαννίου, να κρατηθεί 1΄ σιγή στον αγώνα της,  της 27/10/2013, στη μνήμη παλιού αποθανόντα ποδοσφαιριστή της.

Στην επόμενη συνεδρίαση του Δ.Σ. θα κληθούν οι εκπρόσωποι του σωματείου «Βουκεφάλας» Λάρισας, για να ενημερώσουν αυτό, τι διαφημίζουν στις φανέλες των ποδοσφαιριστών και γιατί δεν υπέβαλαν στην Ένωση, όπως προβλέπεται από τον ΚΑΠ, αίτηση για έγκριση της σχετικής διαφήμισης.