Βαθμολογία

Νίκη με ανατροπή οι Άγιοι Ανάργυροι

Την νίκη με σκορ 4-2 κατάφερε να πάρει ο Ατρόμητος Αγίων Αναργύρων, στην αναμέτρηση απέναντι στην Δόξα Ραχούλας και να περάσει έτσι στην επόμενη φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΛ. Οι γηπεδούχοι, αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ, κατάφεραν όχι μόνο να ισοφαρίσουν, αλλά να κάνουν και την ολική ανατροπή.

Οι φιλοξενούμενοι, έδειξαν από την αρχή ότι ήθελαν να πάρουν το παιχνίδι και κατάφεραν να προηγηθούν νωρίς, με τον Γιαννακόπουλο να πετυχαίνει γκολ από τα αποδυτήρια κάνοντας το 0-1. Το δεύτερο γκολ για την ομάδα του Γιώργου Λιάπη, το πέτυχε ο Μηταλούλης, στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, σημειώνοντας το 0-2. Από εκεί και πέρα όμως, οι γηπεδούχοι πήραν μπροστά και κατάφεραν να μειώσουν με τον Κουσιά αρχικά στο 60’ και να ισοφαρίσουν στην συνέχεια με τον Αμαρλαριώτη. Ο ίδιος ποδοσφαιριστής, έμελε να είναι αυτός που έδωσε και το προβάδισμα στην ομάδα του, όταν στο 70’ έκανε το 3-2, ενώ το κερασάκι στην τούρτα, έβαλε ο Τσινούδης προς το τέλος της αναμέτρησης. Τέλος, να σημειωθεί ότι από την πλευρά των γηπεδούχων, αποβλήθηκε ο Τασιός.

Ατρόμητος Αγίων Αναργύρων(Θοδωρής Σκύφτας): Παυλόπουλος, Χατζηλιάδης, Ιλιάζι, Αντωνόπουλος(72’ Φούντας Β.), Κουσιάς, Βενέτης(59’ Μαϊμουλιώτης), Σαλγκάμης, Τσινούδης, Τασιός, Αμαρλαριώτης(89’ Σκύφτας).

Δόξα Ραχούλας(Γιώργος Λιάπης): Μαλιόπουλος, Τσιάτας(50’ Μαυρομιχάλης), Θεοχαρούλης Μ., Πιλτσούλης, Διαμάντης, Γκομοσίδης, Καραπετσάνης, Γιαννακόπουλος, Τάχος(75’ Κουμπόλι), Καζάνι, Μηταλούλης(54’ Αργυρακούλης).