Βαθμολογία

Εύκολο απόγευμα για τον Ηρακλή Χάλκης (Video)

Την νίκη με σκορ 0-3 κατάφερε να πάρει ο Ηρακλής Χάλκης, απέναντι στον Βουκεφάλα, στην αναμέτρηση που έγινε για την 3η Φάση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών, το απόγευμα της Τετάρτης, στο γήπεδο «Γ. Μητσιμπόνας». Οι φιλοξενούμενοι, απέδειξαν την ποιότητα τους αλλά και το γιατί βρίσκονται τόσο ψηλά στην βαθμολογία της Α’ ΕΠΣΛ, παίζοντας καλό ποδόσφαιρο και πετυχαίνοντας τρία τέρματα, ενώ πλέον έχουν το βλέμμα στραμμένο στο παιχνίδι της Κυριακής, απέναντι στην Δήμητρα Γιάννουλης.

Του Γιώργου Μητσιούλη

Η ομάδα του Νίκου Ανδρέου, μπήκε δυναμικά στο παιχνίδι και από την αρχή ξεκίνησε να πιέζει προς την αντίπαλη περιοχή και να δημιουργεί φάσεις. Τελικά, το γκολ ήρθε στο 18ο λεπτό, όταν ο Καφφές έκανε μια σέντρα στην μεγάλη περιοχή του Βουκεφάλα και ο Νίκος Κουσιώρας που έγινε κάτοχος της μπάλας, με προσωπική ενέργεια έγραψε το 0-1.

Το πρώτο γκολ του Ηρακλή Χάλκης σε μορφή video

http://

Τρία λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 21’ ο Νίκος Κουσιώρας σκόραρε και πάλι, αυτήν την φορά με απευθείας εκτέλεση φάουλ και έθεσε έτσι τις βάσεις για την νίκη της ομάδας του, που από πολύ νωρίς κατάφερε να έχει τον αέρα των δύο γκολ.

Το δεύτερο γκολ του Ηρακλή Χάλκης σε μορφή video

http://

Στο 40ο λεπτό, ο Ηρακλής Χάλκης, θα μπορούσε να πετύχει κι ένα τρίτο γκολ, όμως το σουτ που έκανε ο Δημόπουλος από τα δεξιά, χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι του Παπαζήση κι έτσι η μπάλα απομακρύνθηκε. Τελικά, το 0-3, διαμορφώθηκε στο 72’ όταν ο Χρήστος Βογιατζής, βγήκε μόνος του τετ α τετ με τον Παπαζήση και αφού τον πέρασε, έστειλε την μπάλα σε κενή εστία. Επιπλέον, η Χάλκη είχε ακόμα μια ευκαιρία, στο 76’ όταν ο Ρέψης, βγήκε από δεξιά, έκανε μια σέντρα και βρήκε τον Άγγελο Τσιλιάκο, που σούταρε, όμως απέκρουσε ο Παπαζήσης, ενώ στην συνέχεια, ο επερχόμενος Κώστας Κουσιώρας δοκίμασε κι αυτός ένα σουτ, με την μπάλα να καταλήγει όμως κόρνερ.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

Βουκεφάλας (Σπύρος Μούτσιος): Παπαζήσης, Νεράντζης Κ. (46’ Γκρέτσης), Τζιάρτζιος, Ευσταθιάδης, Παλάσκας, Σιάρκος, Ακριβόπουλος, Νάτσης (68’ Χαρούλης), Γεωργατζιάς, Νεράντζης Γ. (46’ Τσιακάρας).

Ηρακλής Χάλκης (Νίκος Ανδρέου): Φαρμάκας, Καφφές, Γουργιώτης, Πρίφτης, Βογιατζής Σ., Κουσιώρας Ν., Ρέψης, Βογιατζής Χρ. (85’ Θυμάκης Σ.), Δημόπουλος (57’ Τσιλιάκος Αγγ.), Παπαδημητρίου (80’ Θυμάκης Κλ.).

Διαιτητής: Ζήλος Βοηθοί: Καραμπούλας, Ακρίβος.