Βαθμολογία

H Koλέτσα ΑΠΑΝΤΑ στον Κωστόπουλο

Καλεσμένη στον Θέμο Αναστασιάδη η Χριστίνα Κολέτσα και μέσα σε όλα, δεν μπόρεσαν να μην την ρωτήσουν για την δήλωση του Πέτρου Κωστόπουλου... «Εγώ δεν πιστεύω ότι οι τραγουδίστριες πρέπει να ντύνονται σαν ξεκ@λα» αναφερόμενος στα ρούχα που φοράει στο μαγαζί όπου και τραγουδάει..

«Η αμφίεσή μου είναι μέρος της δουλειάς μου. Δηλαδή παγκοσμίως και στην Ελλάδα, δε θέλω να αναφέρω ονόματα γιατί και αυτό μπορεί να παρεξηγηθεί, όλα τα κορίτσια που έχουν ωραία κορμάκια και είναι νέες και έχουν και πολύ καλές φωνές, πρέπει να έχουν μια συγκεκριμένη παρουσία, αλλιώς θα έβγαινα με το τζιν μου ή την φόρμα μου.. Φορούσα τα εσώρουχά μου ενώ ξέρετε πολύ καλά ότι μερικές δεν τα φοράνε καν.

Φορούσα ένα δαντελένιο σύνολο, που ξέρουμε ότι φέτος η δαντέλα είναι στην μόδα, μαλυρο, και από μέσα φορούσα ένα σορτσάκι και από πάνω ένα μπουστάκι. Και όλο αυτό χαρακτηρίστηκε... Από την άλλη δεν μπορώ εγώ να περιορίσω την γνώμη κάποιου.. Εγώ θα συνεχίσω να το φοράω μέχρι να το βαρεθώ, γιατί το θεωρώ καλόγουστο για αυτό και το διάλεξα»

Πηγή: newspistol.com