Βαθμολογία

Η Δήμητρα Γιάννουλης προετοιμάζεται για πρωτάθλημα και κύπελλο

Μετά από 8 αγωνιστικές στο πρωτάθλημα και 2 στο κύπελλο, κατά τη διάρκεια της φετινής περιόδου, συνεχίζει με εντατικούς ρυθμούς την προετοιμασία της η περσινή κυπελλούχος και δευτεραθλήτρια στο πρωτάθλημα Δήμητρα Γιάννουλης, καλούμενη προσεχώς να δώσει 3 σημαντικές αναμετρήσεις σε διάστημα μιας εβδομάδας.

Του Γιώργου Μπαμπάλη

Οι «Πράσινοι» έχοντας συγκεντρώσει 17 βαθμούς στο πρωτάθλημα, όσους και η Χάλκη και βρισκόμενοι στη 2η θέση της κατηγορίας με 3 πόντους πίσω από το Φαλανιακό, υποδέχονται την Κυριακή 27/10 τον ανεβασμένο τελευταία Ηρακλή Χάλκης, την Τετάρτη 30/10 μεταβαίνουν στη Γλαύκη για να αντιμετωπίσουν την τοπική ομάδα σε αγώνα κυπέλλου και το Σάββατο 2/11 έχουν ακόμη μια δύσκολη συνάντηση εκτός έδρας με το Καλοχώρι.

Παρά την απώλεια βαθμών στο πρωτάθλημα (ισοπαλίες με Φάρσαλα και Μακρυχώρι και ήττα από Αβέρωφ), το συγκρότημα των Γ. Μπουρνάκα – Β. Μπακογιάννη δεν το βάζει κάτω, θεωρώντας πως σε καμιά περίπτωση δεν απέκλινε από τους αρχικούς του στόχους, θέτοντας τον πήχη στο ψηλότερο δυνατό σημείο.

Μέσα από το πολύ καλό κλίμα και τη διάχυτη διάθεση που υπάρχει ανάμεσα σε παίχτες, προπονητές και διοίκηση, η ομάδα χωρίς να αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα και τραυματισμούς, προετοιμάζεται με σταθερά και προσεκτικά βήματα, βλέποντας το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά.   

Από τα βαριά φετινά αποκτήματα του συλλόγου, ο 27χρονος αμυντικός – μέσος Θοδωρής Εμμανουήλ, δηλώνει στο athleticlarissa για τη μέχρι τώρα πορεία της ομάδας και τη συμμετοχή του στο σύλλογο της Γιάννουλης: «Είμαι ευχαριστημένος που αποτελώ μέλος της ποδοσφαιρικής οικογένειας της Δήμητρας Γιάννουλης, καθώς πρόκειται για ένα αρκετά νοικοκυρεμένο σωματείο, με πολύ καλή οργάνωση και προοπτική. Μέσα από ‘’πάντρεμα’’ το περασμένο καλοκαίρι, παλιών και νέων ταλαντούχων παιχτών, η ομάδα δουλεύοντας σοβαρά και συγκροτημένα, δείχνει καθημερινά σημαντικά σημεία βελτίωσης, τέτοια που θα της επιτρέψουν να πορευτεί στη συνέχεια χωρίς απόκλιση από το στόχο που τέθηκε με την έναρξη της φετινής χρονιάς. Δουλεύουμε εντατικά στις προπονήσεις, προσπαθώντας να υλοποιήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα πλάνα των προπονητών μας, μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Είμαι πεπεισμένος πως με βάσει την προσπάθεια που κάνουμε και τις δυνατότητες που έχουμε, η εικόνα της ομάδας θα βελτιωθεί ακόμη περισσότερο και θα έρθουν πιο ουσιαστικά αποτελέσματα.

Μας ενδιαφέρει τόσο το κύπελλο όσο και το πρωτάθλημα, για τα οποία θα μοχθήσουμε πολύ μέχρι να καταφέρουμε το στόχο μας. Για μένα αποτελεί μια ιδιαιτερότητα η διεκδίκηση του κυπέλλου, καθώς στον περσινό τελικό συμμετείχα ως φιναλίστ με την ομάδα του Απόλλωνα Λάρισας, χάνοντας την ευκαιρία να σηκώσω το τρόπαιο, κάτι που θα ήθελα φέτος να νιώσω με τη νέα μου ομάδα. Θέλω πολύ και θα προσπαθήσω να συμβάλλω όσο καλύτερα μπορώ, βοηθώντας την ομάδα μου να πετύχει τους στόχους της».