Βαθμολογία

Ώρα Κυπέλλου

Έφτασε λοιπόν ο καιρός να διεξαχθούν οι αγώνες της 3ης Φάσης του Κυπέλλου Ερασιτεχνών και τα σωματεία του Νομού μας, που έχουν φτάσει μέχρι εδώ στο κύπελλο ερασιτεχνών, ετοιμάζονται πυρετωδώς, ούτως ώστε να πάρουν την νίκη-πρόκριση στα παιχνίδι, που θα γίνουν την Τετάρτη και την Πέμπτη, 23 και 24 Οκτωβρίου αντίστοιχα.

Του Γιώργου Μητσιούλη

Ας τα πάρουμε όμως με την σειρά. Στον 1ο Όμιλο, ο Ατρόμητος Αγίων Αναργύρων, υποδέχεται την Δόξα Ραχούλας, στο παιχνίδι που ομολογουμένως κλέβει τις εντυπώσεις. Η ομάδα του Θοδωρή Σκύφτα, είναι φορμαρισμένη και βρίσκεται στην πρώτη θέση της Α1’ ΕΠΣΛ, ενώ και η Ραχούλα έχει κάνει καλές εμφανίσεις μέχρι στιγμής, παίζοντας καλό ποδόσφαιρο και βρίσκεται στις πρώτες θέσεις της κατηγορίας. Στον ίδιο Όμιλο, αναμένεται να γίνει ακόμα μια αναμέτρηση, την Πέμπτη, στο γήπεδο της Νεάπολης, όπου ο Ηρακλής Λάρισας θα υποδεχθεί την ΑΕΔ Νίκαιας. Πρόκειται για δυο καλές και δουλεμένες ομάδες που σίγουρα αναμένεται να προσφέρουν αρκετό θέαμα.

Στον 2ο Όμιλο, τα πράματα είναι λίγο πιο ξεκάθαρα, όσον αφορά την δυναμική των ομάδων, ωστόσο το κύπελλο είναι ο θεσμός των εκπλήξεων, επομένως δεν μπορούμε να αποκλείσουμε τίποτα. Η Λάρισα 2012 θα υποδεχθεί στο γήπεδο του Βιολογικού την Αστραπή Νέας Πολιτείας, που αγωνίζεται μια κατηγορία παραπάνω, ενώ ο Βουκεφάλας υποδέχεται τον Ηρακλή Χάλκης, που πάει από επιτυχία σε επιτυχία κι έχει δείξει ένα πολύ καλό πρόσωπο μέχρι στιγμής.

Αναφορικά με τον 3ο Όμιλο, ο Σμόλικας θα φιλοξενήσει τον Δαμασιακό, με την ομάδα του Χρήστου Λόλα, να βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα στο πρωτάθλημα της Α1’ ΕΠΣΛ, όπου και αγωνίζεται, ενώ από την άλλη ο Σμόλικας, δεν μας έχει δείξει ακόμα την δυναμική του. Στο άλλο παιχνίδι του Ομίλου, ο Δολιχιακός θα υποδεχτεί το Βλαχογιάννι, που μέχρι τώρα έχει αποδείξει ότι παίρνει τα αποτελέσματα πάση θυσία, ενώ να σημειωθεί ότι η ομάδα της Δολίχης προέρχεται από μεγάλη εκτός έδρας νίκης, απέναντι στα Βούναινα, με σκορ 2-5, κάτι που θα επιδράσει θετικά στην ψυχολογία των ποδοσφαιριστών.

Τέλος, στον 4ο Όμιλο, έχουμε τοπικό ντέρμπι, καθώς η Θύελλα Ελάτειας υποδέχεται τον Κεραυνό Παραποτάμου, με τους παίκτες του Κώστα Μπακατσή να προέρχονται από το 1-1 της Νεάπολης απέναντι στον Ηρακλή Λάρισας και να έχουν κατακτήσει έναν πολύτιμο πόντο. Το άλλο παιχνίδι του Ομίλου, θα γίνει την Πέμπτη, στο γήπεδο της Γλαύκης, όπου η τοπική Δάφνη θα κοντραριστεί με την Δήμητρα Γιάννουλης, με τους φιλοξενούμενους να έχουν το πλεονέκτημα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των αναμετρήσεων για την 3η Φάση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών:

1ος ΟΜΙΛΟΣ

Ατρόμητος Αγίων Αναργύρων - Δόξα Ραχούλας, Τετάρτη 23 Οκτωβρίου γήπεδο Αγίων Αναργύρων, ώρα 15.00΄.

Ηρακλής Λάρισας - ΑΕ Δήμου Νίκαιας, Πέμπτη 24 Οκτωβρίου, γήπεδο Νεάπολης Α΄, ώρα 15.00΄.

2ος ΟΜΙΛΟΣ

Λάρισα 2012 - Αστραπή Ν. Πολιτείας, Τετάρτη 23 Οκτωβρίου, γήπεδο Βιολογικού, ώρα 15.00΄.

Βουκεφάλας - Ηρακλής Χάλκης, Τετάρτη 23 Οκτωβρίου, γήπεδο «Γ. Μητσιμπόνας» Α, ώρα 15.00΄.

3ος ΟΜΙΛΟΣ

Σμόλικας - Δαμασιακός, Τετάρτη 23 Οκτωβρίου, γήπεδο Φαλάνης, ώρα 15.00΄.

Δολιχιακός - Δόξα Βλαχογιαννίου, Τετάρτη 23 Οκτωβρίου, γήπεδο Δολίχης, ώρα 15.00΄.

4ος ΟΜΙΛΟΣ

Θύελλα Ελάτειας - Κεραυνός Παραποτάμου, Τετάρτη 23 Οκτωβρίου, γήπεδο Ελάτειας, ώρα 15.00΄.

Δάφνη Γλαύκης - Δήμητρα Γιάννουλης, Πέμπτη 24 Οκτωβρίου, γήπεδο Γλαύκης, ώρα 15.00΄.