Βαθμολογία

Αντωνίου: «Ο Δωτιέας έχει την νοοτροπία του νικητή»

Ο Δωτιέας Αγιάς, κατάφερε να πάρει την δεύτερη νίκη του στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, την προηγούμενη Κυριακή, απέναντι στον ΑΟ Καρδίτσας, με σκορ 3-1. Το Σαββατοκύριακο που μας έρχεται, αναμένεται να αντιμετωπίσει την ομάδα της Λαμίας, η οποία μέχρι στιγμής είναι πρωτοπόρος στον Όμιλο.

Του Γιώργου Μητσιούλη

Το athleticlarissa, επικοινώνησε με τον προπονητή του Δωτιέα, κύριο Σωτήρη Αντωνίου, ο οποίος έκανε ένα σχόλιο σχετικά με την νίκη της ομάδας του απέναντι στον ΑΟ Καρδίτσας, ενώ μίλησε και για το επερχόμενο παιχνίδι απέναντι στην Λαμία. Αναλυτικά όσα δήλωσε ο κύριο Αντωνίου:

«Πραγματοποιήσαμε μια καλή εμφάνιση απέναντι στον ΑΟ Καρδίτσας και καταφέραμε να πάρουμε την νίκη, η οποία φυσικά είχε και το στοιχείο της ανατροπής. Αυτό έδειξε ότι η ομάδα έχει την νοοτροπία του νικητή και πάρα πολύ μεγάλη θέληση. Όσον αφορά το επερχόμενο παιχνίδι απέναντι στην Λαμία, θα έλεγα ότι πρόκειται για μια δύσκολη αναμέτρηση, απέναντι σε μια ομάδα που έχει χτιστεί για να πάρει το πρωτάθλημα. Είναι μια αρκετά καλή ομάδα και πολλοί ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται εκεί πέρυσι έπαιζαν στην Β’ Εθνική. Αυτό όμως, δεν μας πτοεί, και θα κοιτάξουμε τον αντίπαλο στα μάτια. Έχουμε καλή ψυχολογία και θετικό είναι ότι θα παίξουμε μέσα στην έδρα μας και μπροστά στον κόσμο μας. Στο συγκεκριμένο παιχνίδι θα πάμε καθαρά για να πάρουμε τους τρείς πόντους της νίκης και πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε».

Αγωνιστικά προβλήματα υπάρχουν;

«Αυτήν την στιγμή υπάρχουν δύο περιπτώσεις, αυτήν του Λώττα και του Κατσίκη, που τραυματίστηκαν, ωστόσο σήμερα ή αύριο θα εκτιμηθεί η κατάστασή τους και θα κριθεί, εάν είναι έτοιμοι για την αναμέτρηση απέναντι στην Λαμία».