Βαθμολογία

«Σκοτάδι» στο Dancing with the stars!

Πρεμιέρα χωρίς απρόοπτα δεν γίνεται και το τεχνικό πρόβλημα έκανε το «Dancing with the stars 4» να βυθιστεί για λίγα δευτερόλεπτα στο σκοτάδι. Παρόλα αυτά η παρουσιάστρια Δούκισσα Νομικού έλαμψε μέσα στην κατακόκκινη τουαλέτα της και έδειξε πως μπορεί να κάνει τους τηλεθεατές να... ξεχάσουν την Ζέτα Μακρυπούλια.

">http://

H είσοδος των παικτών στο πλατό έγινε με μια εντυπωσιακή ομαδική χορογραφία, ενώ αμέσως μετά ξεκίνησαν οι χορογραφίες των συμμετεχόντων. Οι άνδρες στο πρώτο live show χόρεψαν tango, ενώ οι γυναίκες cha cha cha.

Τα 14 ζευγάρια που εμφανίστηκαν έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, χωρίς ιδιαίτερο άγχος αφού, λόγω πρεμιέρας, δεν αποχώρησε κανείς. Ωστόσο οι κριτές βαθμολόγησαν τις χορευτικές τους ικανότητες και η βαθμολογία είναι η εξής:
 
1. Κλέλια Πανταζή – Παύλος Μανογιαννάκης   28 βαθμοί

2. Μιχάλης Μουρούτσος – Άννα Πολύζου  27 βαθμοί

3.  Ευαγγελία Αραβανή – Vladimir Morotsko  26 βαθμοί

4. Σάκης Αρσενίου – Νικολέτα Μαυρίδη  26 βαθμοί

5.  Άλεξ Κάβδας – Κλώντια Άννα Στόγια   24 βαθμοί

6. Μαίρη Συνατσάκη – Yuri Dimitrov  23 βαθμοί

7. Θάνος Καληώρας - Φωτεινή Παπασταύρου  23 βαθμοί

8. Χρύσπα – Βαγγέλης Χολέβας  23   βαθμοί

9. Γωγώ Μαστροκώστα – Θοδωρής Παναγάκος   22 βαθμοί

10. Ελένη Χατζίδου – Γιώργος Κετσερίδης  22   βαθμοί

11. Κωνσταντίνα-Διονύσης Βάλμης  22 βαθμοί

12. Ησαΐας Ματιάμπα – Μαρία Αντιμισάρη  22 βαθμοί

13. Κατερίνα Στικούδη – Ηλίας Μπούτσης 22 βαθμοί

14. Λάκης Γαβαλάς – Αναστασία Δρακά  20 βαθμοί


Στις θέσεις των κριτών ήταν η Κάτια Δανδουλάκη, ο Γιάννης Λάτσιος, η Γκαλένα Βελίκοβα και ο Αλέξης Κωστάλας ενώ στο Green Room υποδέχτηκε τους παίχτες η περσινή νικήτρια του διαγωνισμού Ντορέττα Παπαδημητρίου.

Ποιο ζευγάρι συγκέντρωσε την υψηλότερη βαθμολογία;

Η πρεμιέρα δεν είχε αποχώρηση παρά μόνο τη βαθμολογία των κριτών. Στην κορυφή σκαρφάλωσε η Κλέλια Πανταζή και σε απόσταση αναπνοής ο Μιχάλης Μουρούτσος. Στην τελευταία θέση βρέθηκε ο Λάκης Γαβαλάς.

Τεχνικό πρόβλημα βυθίζει το πλατό στο σκοτάδι!

Στην πρεμιέρα του Dancing With The Stars έκανε έφοδο το κακό το μάτι και όλα έγιναν σκοτάδι... Λίγο πριν η Δούκισσα Νομικού παρουσιάσει τους συντελεστές του Μπρούσκο, στις 22:48, μαύρισαν τα πάντα. Το ρεύμα ήρθε σταδιακά, αλλά η ροή ζήτησε διαφημίσεις.

Η Δούκισσα ξαφνιάστηκε με το γεγονός, όμως χειρίστηκε άψογα το απρόοπτο, λέγοντας: «Αυτά συμβαίνουν να ξέρετε. Μια έκπληξη ήταν αυτή, για το κακό το μάτι! Θα μπορούσα να σας φωτίσω εγώ»!

Πηγή: shootandgoal.com