Βαθμολογία

Νίκη με ανατροπή για τον Δωτιέα Αγιάς

Την νίκη με σκορ 3-1 πανηγύρισε ο Δωτιέας Αγιάς, ο οποίος κέρδισε τον ΑΟ Καρδίτσας, το απόγευμα της Κυριακής, στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής για τον 3ο Όμιλο του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.

Μπορεί η ομάδα του Νομού μας να βρέθηκε πίσω στο σκορ, ωστόσο αυτό δεν έδειξε να επηρεάζει τους ποδοσφαιριστές του Σωτήρη Αντωνίου, που έπαιξαν καλά και με ψύχραιμο μυαλό κατάφεραν να γυρίσουν το παιχνίδι και να αναδειχτούν νικητές.

Αρχικά, ήρθε η ισοφάριση, με τον Τσιρογιάννη, που έκανε το 1-1 στο 65ο λεπτό του αγώνα, για να τον ακολουθήσει ο Σιμούλης, που έβαλε μπροστά την ομάδα της Αγιάς, στο 72ο λεπτό, όταν σημείωσε το 2-1. Τέλος, το κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Σιμούλης, που έγραψε το τελικό 3-1, λίγο πριν την λήξη του παιχνιδιού. Το αξιοσημείωτο μάλιστα είναι, ότι οι ποδοσφαιριστές που σκόραρα, δεν είχαν ξεκινήσει στο βασικό σχήμα, αλλά πέρασαν στο παιχνίδι ως αλλαγές.

Δωτιέας Αγιάς(Σωτήρης Αντωνίου): Μάλτζαρης, Ριζούλης(68’ Σιμούλης), Λούγκος(33’ Τσιρογιάννης), Τσανάκας, Πολύζος, Πετρουζέλης, Λώττας, Κατσίκης, Τσατσαλίδης, Ντακούλας, Βαλαώρας(33’ Τζιώλας).